صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سال پایانی دولت، سال تعهد، احساس مسئولیت، انگیزه و فعالیت بیش‌تر است

۰۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۸:۵۷
کد خبر: ۶۳۲۱۸۹
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه سال پایانی دولت در واقع سال تعهد، احساس مسئولیت، انگیزه و فعالیت بیش‌تر است، گفت: مدیران و مسئولان ارشد کشور حداکثر تلاش و انگیزه را برای جلوگیری از حاشیه سازی‌ها و جنجال آفرینی‌ها داشته باشند.
-  طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، جمال عرف در نشست معاونین سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری‌ها و مدیران ارشاد اسلامی استان‌ها، بر ضرورت تعهد، دغدغه، انگیزه و فعالیت بیش‌تر مسؤولان و مدیران دولت در سال پایانی فعالیت دولت دوازدهم تأکید کرد.
 
بخش دوم این نشست نیز با حضور محمد خدادی معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، انصاری مشاور وزیر و مسؤول امور اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت کشور، جعفری زوج نماینده شورای اطلاع رسانی دولت، جمعی از مدیران کل معاونت مطبوعاتی و اطلاع رسانی، و مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها با موضوع برنامه‌ها و فعالیت‌های شورا‌های اطلاع رسانی استان‌ها به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد.

 عرف با تشکر از زحمات و فعالیت‌های تمامی دست اندرکاران برگزاری انتخابات اسفند ۹۸، تأکید کرد: اعتقاد دارم با در نظر گرفتن تمامی ابعاد و شرایط وضعیت کشور، در خصوص دو وظیفه ذاتی وزارت کشور یعنی دو رکن یعنی سلامت و امنیت انتخابات، توفیق کامل داشتیم و انتخابات اسفند ۹۸ در نهایت سلامت و امنیت برگزار شد.

وی هم چنین ضمن تأکید بر شرایط خاص کشور در مواجهه با بحران جهانی کرونا، افزایش تحریم‌های ظالمانه و فشار‌های غیر قانونی، از اهمیت مدیریت شرایط کشور به ویژه در سال پایانی دولت سخن گفت و اظهار داشت: سال پایانی دولت در واقع سال تعهد، احساس مسئولیت، انگیزه و فعالیت بیش‌تر است و همه مسؤولان و مدیران دولت باید با احساس مسؤولیت و تعهد بسیار بیش تری فعالیت کنند.
 
ضمن این که همان طور که رییس جمهور نیز با تعیین اولویت‌های سه گانه سلامت، امنیت و معیشت در نشست اخیر با استانداران تأکید کردند، لازم است استانداران و مدیران سیاسی کشور، فرمانداران و بخشداران را هم در این زمینه توجیه کنند که با نهایت احساس مسؤولیت و تعهد به پیگیری و اجرای برنامه‌های دولت بپردازند.
 

معاون سیاسی وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: لازم است در شرایط کنونی کشور، مدیران و مسؤولان ارشد کشور حداکثر تلاش و انگیزه را برای جلوگیری از حاشیه سازی‌ها و جنجال آفرینی‌ها داشته باشند و ضمن معرفی و تبیین خدمات و دستاورد‌های دولت، امید به آینده را هم در خود و مردم تقویت کنند.
 
وی اظهار داشت: شرایط و حساسیت‌ها به نحوی است که می‌بایست تصویری درست و دقیق و واقعی از شرایط داشت نه تصویری سیاه یا سفید؛ تا بتوان بر اساس آن، برای شرایط مختلف برنامه سنجیده داشت و اقدام درست را انجام داد.

عرف  ضمن تأکید بر جایگاه ویژه و مهم شورا‌های اطلاع رسانی استان‌ها در ساختار اطلاع رسانی دولت دوازدهم، اظهار داشت: ضرورت دارد دست اندرکاران و اعضای شورا‌های اطلاع رسانی استان ها، در برنامه ریزی‌ها و اقدامات خود به ویژه در سال پایانی دولت، از رویکرد صرفاً اداری پرهیز کنند و با رویکردی کاملاً دغدغه مندانه، پویا و فعالانه به برنامه ریزی فعالیت ها، برگزاری جلسات و پیگیری و اجرای مصوبات شورا‌ها بپردازند.
 
معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به مواجهه نظام با یک جنگ چندجانبه واقعی در زمینه‌های ادراکی، روایت و رسانه‌ای در سطوح مختلف، بر اهمیت کار و برنامه سنجیده و هدفمند این شورا‌ها تأکید کرد و اظهار داشت: لازم است از تمامی ظرفیت‌های این شورا و اعضای آن از دستگاه‌های مختلف استفاده شود و به این منظور ضرورت دارد پیوند و ارتباطی ویژه میان معاونین سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری‌ها به عنوان رییس شورا و مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها به عنوان دبیران شورا برقرار شود تا از این رهگذر، ضمن فعالسازی حداکثری دبیرخانه شورا‌ها در استان ها، زمینه‌های لازم برای تحقق همه اهداف و برنامه‌های اطلاع رسانی دولت به ویژه تبیین خدمات و دستاورد‌های دولت فراهم شود.
 
 
انتهای پیام/ 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *