صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تخصیص قطره چکانی ارز برای واردات موبایل

۰۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۵:۰۱
کد خبر: ۶۳۱۸۲۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، انرژی
عضو انجمن واردکنندگان موبایل گفت: تخصیص ارز برای واردات موبایل به صورت قطره چکانی صورت می‌گیرد و این موضوع می‌تواند باعث کمبود عرضه و ایجاد حباب در آینده بازار شود.
محمدرضا عالیان در گفت‌وگو با میزان با اشاره به وضعیت بازار موبایل اظهار کرد:حباب قیمت موبایل در یک ماهه گذشته به دلیل کاهش عرضه و ایجاد موانع برای تخصیص ارز و از سوی دیگر واسطه گری برخی از افراد در بازار باعث افزایش قیمت به صورت غیرواقعی شده بود،  اما طی هفته‌های گذشته با تخصیص ارز به موبایل‌هایی دپو شده در گمرک روند ترخیص شتاب گرفت و قیمت تلفن همراه در بازار با کاهش ۳۰ درصدی مواجه شد.

عضو انجمن واردکنندگان موبایل تصریح کرد: قیمت تلفن همراه مانند سایر کالا‌های وارداتی متاثر از نوسانات نرخ ارز است و در صورت ثبات در بازار ارزی می‌توان نسبت به ثابت ماندن قیمت تلفن همراه امیدوار بود.
عالیان بیان کرد: تخصیص ارز برای واردات موبایل به صورت قطره چکانی صورت می‌گیرد و این موضوع می‌تواند باعث کمبود عرضه و ایجاد حباب در آینده بازار شود.

عضو انجمن واردکنندگان موبایل عنوان کرد: واردکنندگان موبایل طی سال‌های گذشته با افزایش ۳۰۰ درصدی از ۲۰ شرکت به ۲۸۰ شرکت افزایش پیدا کرده و ادامه فعالیت این شرکت‌ها منوط به ادامه فعالیت اقتصادی است و در صورت نبود امکان فعالیت شاهد افزایش بیکاری در این حوزه خواهیم بود.

وی افزود: ارزدریافتی برای واردات موبایل ار صادراتی است، بعضا قیمت خرید ارز صادراتی از نرخ روز بیشتر است و این موضوع باعث زیان به واحد‌های اقتصادی می‌شود.

عالیان بیان کرد: میزان واردات تلفن همراه نسبت به سال گذشته به طور میانگین با افت ۵۰ درصدی مواجه شده است و مطابق آمار گمرک طی سه ماه گذشته تنها ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار دستگاه وارد شده است در حالی که نیاز بازار ماهانه ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه است.

عضو انجمن واردکنندگان موبایل تصریح کرد: مدت زمان تخصیص ارز در تصمیم گیری شرکت‌های واردکننده امری حیاتی است، ثبت سفارش برای فعالان این حوزه کمتر از ۲۴ ساعت زمان می‌برد در حالی که تخصیص ارز به کندی صورت می‌گیرد و این موضوع باعث زیان فعالان این بخش می‌شود، در صورت اطمینان واردکنندگان از تخصیص ارز، فعالان این حوزه می‌تواند با افزایش سفارش نیاز بازار را تامین کنند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *