صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بیانیه مجلس در موضوع ایجاد محدودیت‌ها برای شبکه‌های برون مرزی صدا و سیما

۰۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۶:۲۱
کد خبر: ۶۳۱۴۴۶
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
عضو هیئت رئیسه مجلس بیانیه ۲۰۲ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی را در واکنش به موضوع ایجاد محدودیت‌ها برای شبکه‌های برون مرزی صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران قرائت کرد.
- طبق اعلام خانه‌ملت، روح‌الله متفکرآزاد در نشست علنی امروز (سه‌شنبه ۳ تیرماه) مجلس شورای اسلامی بیانیه ۲۰۲ نفر از نمایندگان مجلس در واکنش به موضوع ایجاد محدودیت‌ها برای شبکه‌های برون مرزی صدا و سیما را به شرح زیر قرائت کرد:

در ماه‌ها و هفته‌های اخیر تحولات بسیار مهمی در حوزه‌های همسایگی، منطقه‌ای و بین‌المللی ایجاد شده ضرورت رسانه‌ای جمهوری اسلامی را مضاعف کرده است. متأسفانه شبکه‌های برون مرزی، صدا و سیما که تریبون رسمی کشور در خارج هستند دچار مشکلات جدی و محدودیت‌های ناشی از عدم تخصیص به موقع بودجه ارزی شده‌اند.

رسانه‌های برون مرزی کشور که در صف نخست رسانه‌های مقاومت قرار دارند و متناسب با پیام جهانی انقلاب اسلامی سال‌هاست در راستای مقابله با ایران‌هراسی و اسلام‌هراسی و نیز معرفی ظرفیت‌ها و واقعیت‌های کشور و با تأمین مواضع جمهوری اسلامی فعالیت می‌کنند، اخیراً یک به یک در حال قطع شدن از ماهواره هستند.

در هفته‌های اخیر انباشت بدهی ارزی و عدم اقدام عاجل نهاد‌های مسئول گریبان شبکه‌های الکوثر، سحر اردو، پرس تی‌وی، آی‌فیلم انگلیسی و رادیو دری برون‌مرزی گرفته و موجب قطع پخش آن‌ها در مناطق هدف شده است.

ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی درخواست داریم دولت محترم و دستگاه‌های اصلی مسئول تخصیص بودجه ارزی و رسانه ملی یعنی سازمان برنامه و بودجه ضمن اقدام عاجل برای حل فوری این مشکل پاسخی شایسته برای موارد زیر داشته باشند.

چرا به رغم ضرورت‌های ناشی از گسترش اقتدار منطقه‌ای و جهانی جمهوری اسلامی، توجهی به افزایش نیاز‌های زیرساختی و بنیه برنامه‌سازی رسانه‌های برون مرزی نشده است و بلکه به جای حمایت موظف از آن‌ها رسانه‌ها در تنگنا نیز قرار گرفته‌اند. به چه دلیل تخصیص و پرداخت بودجه ارزی صدا و سیما با گردش کار قانونی که باید حداقل از ۵ ماه پیش انجام می‌شد تاکنون به تأخیر افتاده است که تأثیر منطقه‌ای و مستقیم آن بر روابط بین‌المللی جمهوری اسلامی مشهود است و علاوه بر آسیب حیثیتی به کشور فعالیت‌های رسانه‌ای بین‌المللی رسمی کشور را فلج کرده است فلذا درخواست موکد و جدی ما از دولت محترم به شرح ذیل است:

- تأمین فوری نیاز شبکه‌های برون مرزی و رفع مشکلات و بدهی‌های انباشت شده صدا و سیما به ویژه در حوزه برون مرزی.

- پیش‌بینی و تصویب ردیف بودجه مناسب ارزی جداگانه برای شبکه‌های برون مرزی در بودجه صدا و سیما و تخصیص فوری و به موقع آن.

امضاکنندگان این نامه معتقدند حمایت و پاسداری از رسانه‌ها که به برکت خون شهدای انقلاب اسلامی پا گرفته‌اند درخواست همگان بوده و هیچ مسئولی حق ندارد خاکریز‌های دیپلماسی رسانه‌ای جمهوری اسلامی ایران را تسلیم دشمن کند.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *