صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بازدید رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از شهرک صنعتى شمس آباد

۰۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۵:۴۲
کد خبر: ۶۳۱۳۹۳
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رییس سازمان ثبت اسناد و املاک در سومین روز از هفته قوه قضاییه از شهرک صنعتى شمس آباد بازدید کرد.

-  ذبیح الله خداییان، رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در سومین روز از هفته قوه قضاییه در راستاى بررسى مسائل و چالش‌هاى واحدهاى تولیدى، از شهرک صنعتى شمس آباد بازدید کرد.

رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در ادامه با حضور در کارخانه ایران دلکو، مشکلات این کارخانه را مورد بررسی قرار داد.

خداييان پس از حضور در كارخانه ايران دلكو و بازديد از بخش‌هاى مختلف آن، از كارخانه بلور و كريستال سازى نورى تازه و بخش‌هاى مختلف آن بازدید کرد و در جريان مهم ترين مسائل و آن قرار گرفت.

ذبیح الله خداییان رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در ابتدای بازدید از شهرک صنعتی شمس آباد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، امام (ره) و شهید مظلوم دکتر بهشتی ریاست وقت شورای عالی قضایی و ۷۲ تن از یاران وفادار و تبریک هفته قوه قضاییه، بیان کرد: دشمنان نظام به سرکردگی شیطان بزرگ یعنی آمریکا و مسئولان نابخرد آن روزی دم از روی میز بودن گزینه نظامی می‌زدند و تهدید به حمله نظامی می‌کردند؛ اما امروز ما چنین تهدیدی را مشاهده نمی‌کنیم و علت آن این است که دست اندرکاران عرصه نظامی با فعالیت جهادی و پیشرفت‌های نظامی و موشکی این حربه را از دشمن گرفتند و جرئت ندارند تا در بعد نظامی تهدید کنند.

وی در ادامه بیان کرد: روی آوردن به فشار اقتصادی با اعمال تحریم‌های ظالمانه با این هدف است که با فشار بر معیشت مردم، مردم را نسبت به نظام بدبین کنند و مسئولان را ناکارآمد جلوه دهند و روز به روز نیز سعی می‌کنند تا این حلقه محاصره را تنگ‌تر کنند.

خداییان در ادامه بیان کرد:، اما تکلیف ما در این عرصه چیست و سربازان دفاع در جنگ نظامی کیستند، آیا می‌توانیم با ادوات نظامی به دفاع از جنگ اقتصادی علیه خودمان بپردازیم؟

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: هر جنگ و حمله‌ای دفاع متناسب با خود را دارد، زمانی جنگ نظامی مانند دفاع مقدس که نیرو‌های نظامی ما اعم از ارتش، سپاه و بسیج در جبهه‌ها حضور یافتند و حماسه آفریدند، اما در جنگ فرهنگی یا نرم دیگر ادوات نظامی به کار نمی‌آید و سربازان و فرماندهان کسانی هستند که در عرصه فرهنگی فعالیت دارند و در جنگ اقتصادی سربازان و فرماندهان متولیان امور اقتصادی هستند و در خط مقدم تولیدگران و صنعتگران هستند که می‌توانند توطئه دشمن را خنثی کنند.

وی تأکید کرد: مطمئن باشید که هرچه عقب نشینی کنیم دشمن فشار را بیشتر می‌کند و راه دفاع اقتصادی، فعال کردن واحد‌های تولیدی، صادرات و واردات متناسب با نیازهاست، اگر توانستیم خود را در این عرصه قوی کنیم مطمئناً دشمن کوتاه خواهد آمد.

خداییان افزود: هر اقتصاددان و هر فردی که اطلاع دارد گواهی می‌دهد که می‌توانیم کشور را با توجه به ظرفیت‌هایی که برخوردار است در مقابل تحریم‌های ظالمانه مقاومت کنیم.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با بیان اینکه ما در کشوری هستیم که از منابع غنی زیرزمینی برخوردارند، گفت: از پیش از انقلاب اقتصاد ما وابسته به نفت بود و پس از آن نیز ادامه پیدا کرد و امروز به آسیب‌های آن پی بردیم.

خداییان تصریح کرد: در همه بخش‌ها ذخایر زیر زمینی وجود دارد که بازار منطقه نیز به آن نیاز دارد که اگر از آن‌ها به خوبی استفاده کنیم، نیاز به نفت نخواهیم داشت.

وی با اشاره به لزوم بهره‌گیری از جمعیت تحصیل کرده کشور، بیان کرد: جمعیت بزرگ تحصیل کرده‌ای در اختیار داریم که برای آن‌ها هزینه کردیم اگر به خوبی از آن استفاده کنیم می‌تواند موجبات رشد اقتصادی جامعه را فراهم کند چرا که بزرگ‌ترین سرمایه نیروی انسانی است.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص چگونگی تحقق جهش تولید، از فرآیند اعطای مجوز برای راه‌اندازی کسب و کار‌ها انتقاد و عنوان کرد: زمانی که کسی می‌خواهد تولید کند و مجوز بگیرد باید ماه‌ها و سال‌ها در ادارات سرگردان شود، لذا راهش این است که این فرایند را تسهیل کنیم تا اگر کسی خواست سرمایه‌گذاری کند به او کمک کنیم تا ناچار نشود گاهی اوقات وادار به رشوه و مفاسد دیگر شود.

وی با بیان اینکه قوانین خوبی در کشور وجود دارد، بر لزوم بهره‌گیری از پنجره واحد برای رونق اقتصادی اشاره کرد و گفت: اخیراً اقداماتی در تهران انجام شده که باید گسترش یابد، برای مثال پنجره واحدی که با کمک وزارت اقتصاد ایجاد کردیم به این منظور است تا در چند روز همه کار‌ها را انجام دهند.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در بخش دیگر از سخنان خود به لزوم توانمندسازی نیرو‌ها در فرآیند تولید اشاره کرد و گفت: متأسفانه ما به صنعت‌گر و تولیدکننده آموزش نمی‌دهیم که پس از تولید محصول آن محصول را چه کار کنند، چرا که برخی از کشور‌ها ۲_۳ نوع محصول دارند و بر اساس آن کشور را اداره می‌کنند، برندسازی و تبلیغات یک علم است و اگر یک واحد تولید راه افتاد باید به فکر بازار و آموزش آن از بسته بندی تا تبلیغات باشیم تا در بازار‌ها ظهور پیدا کند.

وی ادامه داد: اکنون در سازمان ثبت و در قسمت مالکیت معنوی قرارداد‌هایی با برخی از کشور‌های موفق در زمینه برندسازی داریم که صنعتگران می‌توانند با این بخش ارتباط داشته باشند.

خداییان افزود: ما از سازمان مالکیت جهانی، سوئیس، دانمارک و فرانسه تفاهم‌نامه‌هایی را در سال گذشته منعقد کردیم که با استفاده کارشناسان آن‌ها کارگاه‌هایی را به صورت کاربردی برگزار می‌کنیم که این موضوع به نحوه برندسازی و تبلیغات کمک می‌کند، اما همه باید دست به دست هم دهیم.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به موضوع تنظیم بازار، گفت: گاهی اوقات آنقدر واردات داریم که تولیدات روی دست می‌مانند و گاهی نیز آنقدر صادرات داریم که قیمت افزایش پیدا می‌کند، لذا این‌ها نیاز به تنظیم بازار دارند.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با تأکید بر حمایت دستگاه قضایی از تولید در کشور بیان کرد: کافی است تا ماشین یک کارخانه توقیف و کار تعطیل شود. در حال حاضر اینگونه موضوعات پیگیری می‌شود و سعی می‌کنیم تا به شکلی عمل کنیم که موجب تعطیلی کارخانه‌ها نشود.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به سخنان شب گذشته ریاست قوه قضاییه در گفت‌وگوی تلویزیونی با مردم بیان کرد: آیت الله رئیسی اشاره کرد که با اقدامات این ستاد بیش از هزار واحد تولیدی از ورشکستگی نجات پیدا کردند که این مهم است و می‌توانیم این کار را انجام دهیم.

خداییان در واکنش به مسائلی که از سوی تولیدکنندگان و صنعت‌گران حاضر در جلسه مطرح شد، گفت: مسائل و مشکلاتی را که فرمودید در ستاد اقتصاد مقاومتی و جلسه با ریاست قوه قضاییه مطرح می‌کنیم و تلاش بر این است تا جایی که می‌توانیم این مسائل و دغدغه‌ها مد نظر باشد.

وی با اشاره به سخنان یکی از حاضرین در خصوص کوتاهی برخی از دستگاه‌ها عنوان کرد: اگر کوتاهی منجر به خسارت به تولید شود باید مورد پیگیرد قرار گیرد.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به سخنان یکی دیگر از حاضرین در خصوص لزوم صدور اسناد مالکیت در شهرک‌های صنعتی، بیان کرد: در صورتیکه متولی شرکت‌های صنعتی در پایتخت اعلام آمادگی کند، ما هم حاضریم تفاهم‌نامه منعقد کنیم تا مشکل تمام شهرک‌های صنعتی با اجرای کاداستر در اولویت قرار دهیم و این کار با یک اقدام جهادی صورت بپذیرد.

وی در ادامه با تأکید بر لزوم تقویت واحد‌های داوری عنوان کرد: امیدوارم که بتوانیم با قدم برداشتن در مسیر کمک به تولید کشور باقیات و صالحات داشته باشیم چرا که این مدیریت‌ها می‌گذرد.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در پایان این نشست به استماع مشکلات برخی از صنعتگران پرداخت.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *