شست و شوی مواد غذایی باشوینده ها چه عوارضی دارد؟
وی تاکید کرد: استفاده از شوینده ها برای تمیز کردن مواد غذایی هم در کوتاه مدت و هم در بلند مدت با عوارضی متعددی از جمله مسمومیت همراه است، که به احتمال زیاد از کرونا بدتر است.
وی ضمن بیان اینکه ابتلا به کرونا همه افراد را دچار مشکل نمی کند اما عوارض استفاده زیاد از مواد شوینده همه افراد را درگیر می کند، افزود: بهتر است افراد در شست و شوی مواد غذایی افراط نکنند و برای مقابله با کرونا این مواد را خوب با آب بشویند.
شستن مواد غذایی با آب کفایت می کند
حمید عمادی متخصص بیماری های عفونی در گفتوگو با میزان در خصوص نحوه ضدعفونی کردن مواد غذایی گفت: شستن مواد غذایی با آب کفایت می کند و لازم نیست افراد برای پاک کردن مواد غذایی از شوینده ها کننده استفاده کنند.
وی ضمن تاکید بر اینکه مواد غذایی قبل از ورود به یخچال حتما باید خوب با آب شسته شوند، ادامه داد: در مورد شستوشوی بعضی از میوه هاو سبزیجات برای جلوگیری از برخی بیماری ها توصیه می شود به جز آب از مواد شوینده هم استفاده شود اما در مورد کرونا شست وشوی دقیق با آب کفایت می کند.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار کرد: برای پیشگری از ابتلا به ویروس کرونا باید پروتکل های بهداشتی، فاصله گزاری، شستوشوی مداوم دستها و استفاده از ماسک را رعایت کنند چرا که بیشترین موارد بستری از عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی ناشی می شود.