نمایان شدن دُم خروس فرانسه با آزمایش موشک هستهای
مقامهای الیزه به تازگی از اجرای یک آزمایش موشک هستهای خبر دادند با این وجود به این خبر در رسانههای دنیا پرداخته نشد.
وزیر دفاع فرانسه که کشورش بارها انجام آزمایشهای موشکی ایران را محکوم کرده است، از انجام آزمایش موفقیتآمیز شلیک یک موشک بالستیک راهبردی از یک زیردریایی هستهای در سواحل «فینیستر» خبر داد.
«فلورانس پارلی»، میگوید «زیردریایی هستهای لو تمهرر - Le Téméraire با توان پرتاب موشک، روز جمعه (۲۳ خرداد) یک موشک بالستیک راهبردی ام ۵۱ - M ۵۱، را در سواحل فینیستر با موفقیت شلیک کرد.»
وزیر دفاع فرانسه افزود «این آزمایش نشان دهنده ارتقای فناوری و دلبستگی ما به حاکمیت فرانسه است.»
«فینیستر»، در شبه جزیره بزرگ «برتانی» در شمال خلیج «بیسکای»، (خلیجی واقع در اقیانوس اطلس شمالی بین فرانسه و اسپانیا) قرار دارد.
«موشک ام ۵۱»، ۱۲ متر طول دارد و میتواند تا ۱۰ کلاهک هستهای را با خود حمل کند.
یک موشک قادر است ۱۰ کلاهک هستهای را حمل کند و فرانسه نیز دارای سلاح هستهای است؛ تناقض و تبعیض در سیاستها و رفتارهای کشورهایی چون فرانسه زمانی آشکارتر میشود که رطب میخورند، اما منع رطب میکنند!
فرانسه کشوری است که هر گاه ایران اقدام به آزمایش موشکی کرده، آن را محکوم نموده و خواهان برچیدن توانمندیهای موشکی ایران شده است.
فرانسه، انگلیس، آمریکا، روسیه، چین، هند و رژیم صهیونیستی که سلاح هستهای دارند، به قوانین بین المللی پایبند نیستند و حتی پیمان ممنوعیت سلاح هستهای را امضاء نکرده اند در ان پی تی نیز عضویت ندارند.
پیمان منع سلاحهای هستهای در سال ۲۰۱۷ میلادی در سازمان ملل به تصویب رسید؛ ۱۲۲ کشور جهان به این پیمان رأی مثبت دادند و آن را یک رایگیری تاریخی دانستند؛ اگرچه این پیمان تنها یک مصوبه است و ضمانت اجرایی ندارد، اما با این وجود کشورها و رژیمهای دارای سلاح هستهای آن را محکوم کرده و تحریم کردند.
آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، چین، هند، پاکستان، کره شمالی و حتی ژاپن که خود زخم خورده بمب هستهای است از دادن رای به این پیمان خود داری کرد.
رژیم صهیونیستی که خطر درجه یک برای صلح و امنیت جهانی است، ده ها کلاهک هستهای دارد، اما هیچگاه از سوی سازمانهای نظارتی بین المللی مواخذه نشده یا از سوی بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی بازرسی نشده است.
فرانسه حتی در مقطعی ایران را تهدید به حمله هستهای کرد.
«برنار کوشنر»، وزیر خارجه وقت فرانسه در سال ۱۳۸۶ ایران را تهدید به بمباران هستهای کرده بود. کوشنر وزیر خارجه دوران ریاست جمهوری «نیکولا سارکوزی» بود.
فرانسه در طول تاریخ باعث جنگهای بسیاری در آسیا و آفریقا شده که با کشتارهای فجیع همراه بوده است؛ اشغال الجزایر و سرکوب انقلابیون و جنایاتی که فرانسه در الجزایر مرتکب شده تنها بخش کوچکی از جنایاتی است که فرانسویهای متمدن! مرتکب شده اند.
این جنایات اکنون در قالب بستههای شکیلتر در دیگر کشورهای دنیا اتفاق میافتد.
ایران توانمندیهای دفاعی و موشکی خود را برای مقابله با تهدیدات کشورها و رژیمهایی پیش برده است که بارها، ایران را تهدید به حمله نظامی کرده اند و در چنین شرایطی تنها گزینه ضروری ارتقاء توان نظامی در همه زمینههاست.
مخالفت آمریکا و اروپا با فرا رسیدن لغو تحریمهای تسلیحاتی ایران جلوهای از سیاست نظامی گری غرب علیه ایران است.
ایران به هیچ کشوری حمله نظامی نکرده و این در حالی است که در جنگ تحمیلی عراق در دوران رژیم صدام علیه ایران، فرانسه یکی از تأمین کنندگان اصلی سلاح ارتش عراق بود و حتی سلاح شیمیایی نیز در اختیار رژیم صدام قرار داد.
با این وجود رژیم فرانسه که خود همچون دیگر همپیمانانش جنگ افروز و جنگ طلب هستند، نسبت به توانمندیهای نظامی و دفاعی ایران ابراز نگرانی میکنند و در لا به لای این سیاست، خود دست به آزمایش هستهای میزنند و موشکی را شلیک میکنند که قابلیت حمل ۱۰ کلاهک هستهای را دارد!
آزمایش موشک هایی، چون موشک قاره پیمای ام ۵۱ از سوی فرانسه نقض قوانین خلع سلاح هستهای است؛ هر چند نمیتوان از فرانسه یا کشورهای همسو، توقع داشت که به قوانین بین المللی پایبند باشند.
فرانسویها، ایران را به خاطر آزمایش موشکی تهدید میکنند، اما خود دست به آزمایش موشک با قابلیت حمل ۱۰ کلاهک هستهای میزنند؛ دُم خروس فرانسوی بیرون زده است؛ این کشورها به خاطر سابقه پیشین و کنونی در اعمال جنایتکارانه صلاحیت اظهار نظر و اعمال نظر در باره نه تنها ایران بلکه هیچ مسئله و موضوع جهانی را ندارند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *