صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تلاش سیمانی‌ها برای افزایش ۶۳ درصدی قیمت

۰۱ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۵:۰۲
کد خبر: ۶۳۰۵۰۸
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان با بیان اینکه درخواست افزایش ۶۳ درصدی قیمت سیمان به وزارت صمت ارسال شده است، گفت: از سال گذشته درخواست ارسال شده، اما هنوز به نتیجه نرسیده است.

عبدالرضا شیخان در گفت‌وگو با میزان درباره افزایش قیمت سیمان اظهار کرد: مدیران واحد‌های تولیدی سیمان برای ادامه فعالیت و سرپا ماندن کارخانه ها، خواستار افزایش ۶۳ درصدی قیمت‌ها هستند.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان با بیان اینکه درخواست افزایش قیمت به وزارت صمت ارسال شده است افزود: از اسفندماه سال گذشته درخواست از سوی انجمن ارسال شده، اما هنوز به نتیجه خاصی نرسیده است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۳۷ درصد افزایش قیمت داشت، گفت: هزینه‌های تولید بسیار افزایش یافته و این درخواست فقط برای سرپا نگه داشتن کارخانه‌ها است.

شیخان تصریح کرد: هزینه حمل و نقل، مواد اولیه و دستمزد افزایش یافته و روی قیمت تمام شده اثر گذاشته است.

وی بیان کرد: قیمت مابقی مصالح بخش ساختمان افزایش یافته، به عنوان نمونه قیمت شن و ماسه ۴۰ درصد گران شده، اما سیمان تغییر قیمتی نداشته است.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان درباره تاثیر افزایش قیمت بر بازار تقاضا، خاطرنشان کرد: در حال حاضر در بازار برخی از فروشندگان و واسطه‌ها از عرضه سیمان خودداری می‌کنند تا در آینده با قیمت بالاتر آن را عرضه کنند که این موضوع نشان از کشش بازار است.

وی گفت: با توجه به عدم عرضه سیمان از سوی برخی از فروشندگان، به کارخانه‌های تولیدی اعلام شد تا به صورت مستقیم به مصرف کنندگان با نرخ مصوب سیمان عرضه کنند تا جلوی سودجویی گرفته شود.

شیخان تاکید کرد: قیمت هر پاکت سیمان ۵۰ کیلوگرمی درب کارخانه ۱۰ هزار تومان است، اما در بازار با قیمت گرانتر از نرخ واقعی عرضه می‌شود.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان افزود: بیشتر کارخانه‌های سیمان در مناطق محروم وجود دارند و نقش مهمی در اشتغال این مناطق ایفا می‌کنند و باید بستر فعالیت آن‌ها مهیا باشد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *