استقبال کنفدراسیون آسیا از پیشنهادات فدراسیون دوومیدانی ایران
در این نشست مجازی و آنلاین که شیرین آقایی مسئول کمیته بینالملل فدراسیون به نمایندگی از ایران در آن شرکت کرد، "شوگو ماران" دبیرکل کنفدراسیون آسیا، "جنرال سوراپونگ" نایب رییس ارشد کنفدراسیون و همچنین نمایندگان فدراسیونهای عضو منطقه آسیای میانه در آن حضور داشتند.
رییس کنفدراسیون آسیا در این نشست ضمن تاکید بر بسط و گسترش دوومیدانی در اقصینقاط قاره پهناور آسیا گفت: باید شرایطی را ایجاد کنیم که قدرت و وسعت قاره آسیا نه تنها در جهان بیش از پیش شناخته شود بلکه میزبانی مهمترین رویدادهای جهانی را از قاره اروپا به قاره عظیم خود منتقل کنیم.
الحمد افزود: تصمیم داریم برای رقابتهای آسیایی از جمله مسابقات قهرمانی دوومیدانی آسیا حدنصابهایی را معین کنیم. البته هرگز حدنصابها برابر با ورودی رقابتهای جهانی نخواهد بود، اما این کار کیفیت دوومیدانی آسیا را افزایش خواهد داد.
در این جلسه که با هدف پرداختن به مشکلات دوومیدانی آسیا برگزار شد، رییس کنفدراسیون آسیا اظهار داشت: به دلیل اینکه نشست نزدیکتر و صمیمیتری با تمامی فدراسیونها داشته باشیم، این جلسه را به صورت منطقهای برگزار کردیم و البته هدف از تقسیمبندی فدراسیونها، نزدیک کردن کشورهای منطقه به یکدیگر بود تا با این کار حتی کشورهای کوچکی که تاکنون مطرح نبودهاند، دیده شده و به نوعی در این هم فکری سهیم باشند.
شیرین آقایی نیز به نمایندگی از فدراسیون دوومیدانی ایران پیشنهاداتی را مطرح کرد که دهلان الحمد و دیگر اعضا حاضر در جلسه از آن استقبال کردند.
طرح پیشنهادی فدراسیون دوومیدانی ایران؛ برگزاری اردوهای مختلف در ردههای سنی نوجوانان و جوانان در کمپهای آسیا در طی زمانهای ۱۵ روزه بود تا از این طریق استعدادهای برتر هر کشور مورد حمایت قرار گیرند.
دیگر پیشنهاد ایران برگزاری رقابتهای جایزه بزرگ آسیا در این دو رده سنی بود که به واسطه این امر برای جوانان و نوجوانان با استعداد آسیا ایجاد انگیزه خواهد شد. چرا که مسابقات جایزه بزرگ همواره در رده سنی بزرگسالان برگزار شده است و برگزاری آن در این دو رده سنی شیوه جدیدی برای ایجاد انگیزه بیشتر خواهد بود.
دهلان الحمد نیز از این پیشنهادات بسیار استقبال و عنوان کرد: به طور حتم در جلسات فنی کنفدراسیون مطرح و از اجرایی شدن آنها حمایت خواهد کرد.
دو نکته جالب توجه و پایانی این نشست خبر از برگزاری مسابقات کاپ آسیا بود که بر اساس اعلام کنفدراسیون بهترینهای هر کشور میتوانند در آن حاضر شوند. همچنین فدراسیونها میتوانند دورههای مربیگری سطح یک بینالمللی را به صورت مجازی در کشور خود برگزار کنند و فلسطین به عنوان نخستین کشور در تاریخ ۱۰ ژوئن برگزارکننده این دوره بوده است.