صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اسرار اتمی رژیم صهیونیستی؛ توسعه زرادخانه هسته‌ای «تل آویو» در سکوت مجامع بین المللی

۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۴:۰۰:۰۱
کد خبر: ۶۲۹۵۲۶
رژیم صهیونیستی اتهام زنی به کشور‌های دیگر را در رابطه با برنامه هسته‌ای در حالی ادامه می‌دهد که زرادخانه هسته‌ای خود را در سکوت کامل و حمایت غرب توسعه می‌دهد.

«موسسه صلح استکهلم»، به تازگی با انتشار تحقیقی، گزارش داد که رژیم صهیونیستی نزدیک به ۱۰۰ سلاح هسته‌ای را در اختیار دارد.

در گزارش این موسسه تحقیقاتی آمده که «۱۳ هزار و ۸۶۵ سلاح هسته‌ای در جهان وجود دارد که این تسلیحات در اختیار ۹ دولت قرار دارند.»

این موسسه سوئدی در بخشی از گزارش خود به زرادخانه هسته‌ای رژیم صهیونیستی پرداخته و می‌نویسد «اسرائیل نزدیک به ۱۰۰ سلاح هسته‌ای را در اختیار دارد.»

بر اساس این گزارش، «حدود ۳۰ بمب گرانشی در اختیار رژیم صهیونیستی است که این بمب‌ها قابلیت پرتاب از جنگنده را دارند و برخی از این بمب‌ها برای حمل تسلیحات هسته‌ای تجهیز شده اند.»

رژیم صهیونیستی علاوه بر این ۵۰ سلاح هسته‌ای دارد که این تسلیحات قابلیت نصب بر روی موشک‌های بالستیک دور برد را دارند.

«موسسه صلح استکهلم» همچنین به گزارش‌های متعددی اشاره می‌کند که نشان می‌دهند رژیم صهیونیستی ناوگان زیردریایی‌های کلاس «دلفین» خریداری شده از آلمان را برای حمل موشک های کروز با قابلیت شلیک از زیردریایی و حمل کلاهک هسته ای، توسعه داده است.

گزارش‌های متعددی تاکنون درباره زرادخانه هسته‌ای پنهان رژیم صهیونیستی منتشر شده است؛ این گزارش‌ها حکایت از برنامه مخفیانه این رژیم برای توسعه برنامه هسته‌ای خود دارند.

رژیم صهیونیستی طی سالیانی که برنامه هسته‌ای خود را توسعه داده، همواره در قبال این موضوعع سیاست سکوت را در پیش گرفته ودرباره این موضوع اظهار نظری رسمی نکرده است.

 

 

این سیاست سکوت، اما از سوی آمریکا و غرب به شدت حمایت می‌شود و این کشور‌ها نه تنها در این باره سکوت کرده اند بلکه رژیم صهیونیستی را در برنامه هسته‌ای خود نیز حمایت می‌کنند.

اسناد انتشار یافته حاکی از آن است که رژیم صهیونیستی از دهه ۱۹۶۰ برنامه توسعه تسلیحات هسته‌ای خود را با حمایت آمریکا توسعه داده است.

گاردین در گزارشی با عنوان «حقیقت درباره زرادخانه هسته‌ای مخفی اسرائیل» به این موضوع پرداخته و می‌نویسد «اسرائیل ساخت بمب هسته‌ای را از دهه ۱۹۵۰ آغاز کرده با این وجود کشور‌های غربی شامل انگلیس و آمریکا چشم خود را بر روی این موضوع بسته اند.»

این نشریه در گزارش خود جزئیات زیادی را درباره برنامه مخفی رژیم صهیونیستی ارائه داده که نشان از همکاری گسترده کشور‌های غربی و آمریکا با «تل آویو»، است.

اسناد افشا شده انگلیس و آمریکا نشان می‌دهد که تنها در یک مورد رژیم صهیونیستی حدود ۱۰۰ تُن کیک زرد را در فاصله سال‌های ۱۹۶۳ و ۱۹۶۴ خریداری کرده است.

بر اساس گزارش گاردین، این خرید بدون رعایت پادمان‌های امنیتی که در نقل و انتقالات هسته‌ای ضروری هستند، خریداری شده است.

گاردین در بخشی از گزارش خود به نقش فرانسه در پیشبرد برنامه هسته‌ای رژیم صهیونیستی اشاره کرده و می‌نویسد «پروژه اسرائیل برای ساخت تسلیحات هسته‌ای هرگز نمی‌توانست بدون پشتیبانی بسیار گسترده فرانسه آغاز شود.»

این نشریه در ادامه گزارش خود به موضع گیری ریاکارانه کشور‌های غربی در قبال منع اشاعه تسلیحات اتمی پرداخته و می‌نویسد «فرانسه که در مواجهه با ایران سخت‌ترین قوانین منع اشاعه را اتخاذ می‌کند در پایه گذاری برنامه هسته‌ای اسرائیل نقش داشته است.»

 

 

این گزارش در بخش دیگری به جلوگیری رژیم صهیونیستی از ورود بازرسان آژانس بین المللی اتنرژی اتمی به اراضی اشغالی و بازدید از تاسیسات هسته‌ای این رژیم اشاره کرده و می‌نویسد «اسرائیل از بازدید‌های آژانس بین المللی انرژی اتمی جلوگیری کرد و بنابراین در اوایل دهه ۱۹۶۰، جان اف کندی از اسرائیل خواست تا بازرسان آمریکایی را بپذیرد.»

بر اساس گزارش گاردین، «تیم بازرسان آمریکایی در آن زمان به اراضی اشغالی اعزام شدند و از تاسیسات دیمونا نیز بازدید کردند، اما از همان ابتدا این اقدام، انحرافی بود و اسرائیل به این تیم اجازه همراه آوردن تجهیزات و نمونه برداری را نداد.»

جانبداری آمریکا از برنامه هسته‌ای رژیم صهیونیستی و سکوت در برابر این برنامه در سال ۱۹۶۹ به نوعی رسمی شد؛ «ریچارد نیکسون»، رییس جمهور وقت آمریکا و «گلدا مایر»، نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی، طی دیداری با یکدیگر به توافق رسیدند که آمریکا درخواست برای بازرسی از فعالیت‌های هست‌های رژیم صهیونیستی و تحت فشار قرار دادن این رژیم برای امضای معاهده «ان پی تی» را متوقف و در مقابل رژیم صهیونیستی نیز فعالیت‌های هسته‌ای خود را رسما اعلام نکند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *