صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کاهش دفن زباله در تهران با اجرای طرح کاپ

۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۴:۰۰
کد خبر: ۶۲۹۳۹۴
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: طرح کاپ شش محور اصلی دارد که نخستین مورد آن تغییر فرمت مخزن گذاری‌ها برای جمع آوری زباله است.

- بنا به اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری تهران ، صدرالدین علیپور، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران در مراسم آغاز اجرای طرح کاپ گفت: اقدامات شهرداری تهران در حوزه پسماند منطبق با اقدامات بین المللی است و تلاش شده تا چیزی که به عنوان پسماند دفن می‌شود، کاهش یابد.

وی ادامه داد: روزانه هفت هزار تن پسماند عادی، ۱۰۰ تن پسماند پزشکی و ۳۵ هزار تن نخاله جمع آوری می‌شود و ۱۸ هزار کارگر در این حوزه مشغول کار هستند، از سوی دیگر ۵۵ هزار مخزن پسماند در شهر تهران مستقر شده و ۴۵۰ غرفه بازیافت هم در شهر تهران فعال است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند بیان کرد: اکنون مدل ذخیره سازی زباله مشکلاتی دارد که از جمله آن می‌توان به جمع آوری ۲۴ ساعته که هزینه را بالا می‌برد، زباله‌گردی، معضل شیرابه و در نهایت آراد کوه می‌توان اشاره کرد.

او افزود: باید سهم تفکیک زباله برای اجرای طرح کاپ بالا رفته و متناظر آن هم میزان استخراج انرژی از پسماند تولید شده بالا برود. طرح کاپ شش محور اصلی دارد که نخستین مورد آن تغییر فرمت مخزن گذاری‌ها برای جمع آوری زباله است. اکنون ۱۱ ایستگاه میانی در تهران وجود دارد که برای ساکنین اطراف آن تولید بو و شیرابه کرده اند. برای حل این مشکل به سراغ طرح ام ار آف رفتیم که هم تفکیک حداکثری انجام می‌دهد و هم شیرابه ناشی از آن بازیافت می‌شود. قرار است این ام ار آف‌ها در چهار پهنه در شهر تهران مستقر شوند که باعث از میان برداشتن ایستگاه‌های میانی می‌شوند.

علیپور درباره آرادکوه بیان کرد: در آراد کوه یک زباله‌سوز با ظرفیت ۶۰۰ تن اضافه می‌شود که برای آن دسته از زباله‌ها که قابلیت کمپوست ندارند استفاده می‌شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره جزییات طرح کاپ بیان کرد:براساس این طرح، دو هزار و ۳۰۰ خودروی رفت و روب به سیستم ردیاب مجهز و ساعت شروع و پایان کار و نحوه فعالیت آن‌ها در سطح شهر به طور مداوم کنترل و رصد می‌شود و روزانه اطلاعات بیش از ۱۴ هزار کارگر از طریق ثبت چهره در زمان ورود و خروج به طور هوشمند ضبط می‌شود.

او افزود: اپلیکیشن‌های (به زی) و (جارو) طوری طراحی شدند که شهروندان با نصب آن‌ها روی تلفن‌های همراه و ثبت نام در سامانه، می‌توانند زمان و مکان موردنظرشان برای تحویل دادن پسماند‌های خشک را اعلام کنند. از امروز در مناطق ۲۲، ۲۱، ۱۶ و ۶ شاهد اجرای پایلوت طرح کاپ و نصب مخازن جداگانه پسماند خشک و‌تر خواهیم بود.


برچسب ها: تهران پسماند

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *