صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پارلمان‌های محلی در آستانه نقش‌آفرینی ملی؟

۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۵:۲۴
کد خبر: ۶۲۸۵۰۲
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
نماینده مردم «تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس»، درگیری اکثر وکلای ملت با مطالبات اجرایی و جزئی حوزه‌های انتخابیه را یکی از نقاط ضعف مجلس دانست و «افزایش توان اجرایی و دامنه فعالیت پارلمان‌های محلی» و «پای کار آمدن کلیت مجلس بجای صرفاً نماینده حوزه انتخابیه» را دو راهکار پیشنهادی برای رفع این ضعف دانست.
- سید نظام‌الدین موسوی در پیامی در حساب توئیتری خود نوشت: یک نقطه ضعف جدی مجلس ما این است که بجز نمایندگان تهران و چند شهر بزرگ، سایر وکلای خانه ملت، درست یا غلط، درگیر حجم عظیم و متنوعی از مطالبات اجرایی و جزئی حوزه‌های انتخابیه هستند. این عامل هم موجب کاهش نقش ملی نمایندگان و هم احیانا بروز مفسده می‌شود. برای این نقیصه باید فکری کرد.
 
نماینده مردم «تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس» در پاسخ به سؤال میزان که پیشنهاد شما برای رفع این ضعف چیست؟، گفت: یک پیشنهاد این است که چند اولویت یا مشکل اصلی در هر حوزه انتخابیه مشخص شود و به جای اینکه خود نماینده به تنهایی در پی آن‌ها باشد کلیت مجلس پای کار برود و آن‌ها را رفع و رجوع کند. یک راهکار افزایش توان اجرایی و دامنه فعالیت پارلمان‌های محلی (شورا‌های شهر) است و...
 

پیشتر نیز سید نظام‌الدین موسوی در پیامی در حساب توئیتری خود نوشت: اصل ۳۱ قانون اساسی: «داشتن مسکن متناسب با نیاز، حق هر فرد و خانواده ایرانی است. دولت موظف است با رعایت اولویت برای آن‌ها که نیاز مندترند به خصوص روستانشینان و کارگران زمینه اجرای این اصل را فراهم کند.» اگر فقط یک کار در مجلس بتوانم انجام دهم، پیگیری اجرای این اصل مهجور قانون اساسی است.

منتخب مردم «تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات و پردیس» در مجلس یازدهم در پاسخ به این مطلب میزان که «مردم هم دقیقاً چنین درخواست‌هایی دارند. ان‌شاءالله برای اجرای این اصل قانون خواهید نوشت؟» گفت: تلاش می‌کنم در قالب طرح‌ها یا لوایحی این اصل به سمت اجرایی شدن پیش برود. البته در گذشته در قالب مسکن مهر اقدامات خوبی صورت گرفت، اما متأسفانه در دولت کنونی متوقف ماند.

موسوی اخیراً نیز در پیامی در حساب توئیتری خود نوشت: آقای روحانی به وزیر صمت گفته‌اند: افزایش قیمت خودرو به این شکل خلاف مصوبات دو جلسه ستاد اقتصادی دولت بوده و قابل پذیرش نیست. جناب رئیس جمهور! اگر اراده واقعی دارید که احترام مصوبات دولت پابرجا بماند چرا مدیران خودروسازی را که به این آشکاری خلاف مصوبات عمل کرده‌اند، عزل نمی‌کنید؟

منتخب مردم «تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس» پیش‌تر نیز گفته بود: اطلاع دارم که نظارت و بررسی عملکرد خودروسازان کشور جزو دغدغه‌های جمع قابل توجهی از منتخبان مجلس یازدهم است اما با دیدن مستند «اختاپوس» به این نتیجه رسیدم که تحقیق و تفحص مجدد از صنعت خودروسازی باید جزو اولویت‌های مجلس آینده باشد. اختاپوس‌هایی آنجا خیمه زده‌اند. اختاپوس ها...
 
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *