صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اعتراضات در آمریکا؛ سیاتل همچنان خارج از کنترل دولت، مرگ یک سیاه پوست در تنسی

۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۵:۴۹
کد خبر: ۶۲۸۴۸۱
اعتراض‌ها و ناآرامی‌ها در شهر‌های مختلف آمریکا در سومین هفته برگزاری به رقم خوردن تحولات جدیدی منجر شده است که واشنگتن را با دردسر‌های بزرگ تری مواجه کرده است.
اعتراض‌های سراسری به قتل «جورج فلوید»، شهروند سیاه پوست آمریکایی توسط پلیس شهر «مینیاپولیس» در ایالت «مینه سوتا»، در آمریکا همچنان ادامه دارد و ابعاد جدیدی پیدا کرده است.

به گزارش پایگاه‎های «سی ان ان و «ان بی سی»، تحولات در روز‌های اخیر در شهر‌های مختلف آمریکا به صورت تغییرات در ساختار پلیس، حذف برخی نماد‌ها و مجسمه‌ها و سقوط برخی از شهر‌ها ادامه دارد.

تغییرات در ساختار پلیس که با انحلال پلیس مینیاپولیس شروع شد و در ادامه به حذف آموزش و استفاده از برخی از تاکتیک‌های مخاطره آمیز بازداشت در شماری زیادی از شهر‌ها منجر شد، در حال تسری به همه ۵۰ ایالت این کشور است.

حذف نماد‌ها و مجسمه‌های مرتبط با نژادپرستی نیز در شهر‌های مختلف ادامه دارد.
 
در حالی که شهر‌های مختلف آمریکا درحال تجدیدنظر در نامگذاری و ادامه وجود مجسمه‌های تاریخی هستند، از «نیویورک» خبر می‌رسد که شورای شهر قصد ندارد نام میدان «کلمبوس» را تغییر داده یا مجسمه «کریستف کلمب» را حذف کند.
 
علت این اقدام نیز نمادین بودن این مجسمه و نام برای آمریکایی‌های ایتالیایی تبار است.
اما خبر‌ها از شهر «سیاتل» در ایالت «واشنگتن» برای دولت آمریکا نگران کننده است.
 
سیاتل و البته منطقه «کپیتل هیل» که در حال حاضر به نام منطقه «خودمختار» خوانده می‌شود، کانون اصلی تنش‌های اخیر در سراسر کشور است.
 
 
[video src="https://www.mizan.news/wp-content/uploads/2022/01/2625297_451.mp4"]

«دونالد ترامپ»، رییس جمهور آمریکا با انتشار توییتی شهردار سیاتل را به همکاری با آنارشیست‌ها متهم کرده است.
 
در حالی که رسانه‌های راست گرا در آمریکا می‌گویند شبه نظامیان «آنتیفا» بخشی از سیاتل را تصرف کرده اند، مقام‌های محلی این ادعا را رد می‌کنند.
 
 

همزمان انتشار ویدئویی از بازداشت یک شهروند سیاه پوست ۳۷ ساله در ایالت «تنسی» که ساعتی پس از بازداشت جان خود را از دست می‎دهد، اعتراض‌ها را وارد مرحله‌ای جدید کرد.
 
مقام‌های تنسی از مرگ این فرد که در مارس ۲۰۱۹ رخ داد، به عنوان «حادثه» یاد کردند اما ویدئوی منتشر شده از صحنه بازداشت نشان می‌دهد افسر مسئول بازداشت شش دقیقه زانوی خود را بر گردن این فرد فشار داده بود.
 

اما نکته قابل تامل در اعتراض‌های اخیر آمریکا این است که با وجود گذشت سه هفته از آغاز اعتراض‌ها به خشونت پلیس و تبعیض نژادی ساختاری در این کشور، معترضان همچنان در خیابان‌های شهر‌های مختلف سراسر کشور حضور دارند.
 
آنها بر این باور هستند که واکنش دولت به این اعتراض‌ها کافی و مطلوب نبوده است.

مینیاپولیس
 

واشنگتن
 
 
 
سیاتل
 

«بالتیمور»، نیویورک، «سانفرانسیسکو»، «میامی» و «نشویل» نیز شاهد اعتراض‌های معترضان بودند.

لاتین تبار‌های آمریکا نیز همزمان با برگزاری اعتراض‌های موسوم به «جان سیاهان اهمیت دارد»، اعتراض‌های خود به تبعیض نژادی علیه لاتین تبار‌های آمریکایی را برگزار می‌کنند.
 

در مجموع در هفته گذشته بیش از ۴۵۰ شهر آمریکا شاهد اعتراض سراسری بودند.
 
با وجود مسالمت آمیز بودن اعتراض‌ها در غالب شهرها، مداخله پلیس سبب بروز درگیری میان نیرو‌های امنیتی و معترضان در چند شهر شد.

نقشه زیر نشان دهنده پراکندگی اعتراض‌ها به قتل جورج فلوید در آمریکا است.
 

تاکنون در این اعتراض‌ها ۲۲ شهروند آمریکایی جان خود را بر اثر خشونت پلیس از دست دادند و بیش از ۱۱ هزار معترض نیز بازداشت شدند.
 
انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *