چگونه گرما زده نشویم؟
یک متخصص تغذیه به بیان توصیه هایی برای پیشگیری از گرما زدگی پرداخت.
وی ضمن تاکید به مصرف منظم و کافی آب در طول شبانه روز گفت: توصیه میشود افراد برای جلوگیری از گرما زدگی هنگام خروج از منزل یک بطری آب همراه خود داشته باشند، تا در زمان تشنگی از بالارفتن دمای بدن جلوگیری کنند، البته با توجه به شیوع ویروس کرونا، موقع استفاده از بطری آب در خارج خانه باید پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند و قبل از خوردن آب دستان خود را بشوید و یا با استفاده از الکل آنها را خود را ضد عفونی کنند.
این متخصص تغذیه ضمن بیان نقش اساسی مصرف میوهها در پیشگیری از گرمازدگی ادامه داد: هر فرد بالغ باید روزانه حدود ۸ لیوان آب بنوشد، تا دچار گرما زدگی نشود و به جز مصرف کافی و منظم آب و خوردن میوههای تابستانی، نوشیدن آبمیوه های طبیعی و بدون قند نقش مهمی در جلوگیری گرما زدگی دارد، البته با توجه به شرایط موجود توصیه میشود افراد از آب میوههای خانگی استفاده کنند.
شیدفر متذکر شد: افراد حتما باید در فصل تابستان مصرف سبزیجات را افزیش دهند، چرا که استفاده از سبزیجات باعث ذخیره سازی آب بدن و خروج تدریجی آن میشود و حس تنشگی را برطرف میکند.
این عضو هیات علمی دانشگاه ایران اشاره کرد: برای کاهش احتمال گرما زدگی بهتر است افراد از چای کم رنگ استفاده کنند، چرا که چای پر رنگ دفع ادرار را سریع میکند و موجب تشنگی میشود.
وی اظهار داشت: افراد باید برای پیشگیری از گرما زدگی از مصرف زیاد نمک و مواد غذایی شور و چرپ بپرهیزند، چرا که اینگونه مواد غذایی سبب کاهش آب بدن و احساس تشنگی میشود و احتمال گرما زدگی را بالا می برد.
شیدفر متذکر شد: افراد حتما باید در فصل تابستان مصرف سبزیجات را افزیش دهند، چرا که استفاده از سبزیجات باعث ذخیره سازی آب بدن و خروج تدریجی آن میشود و حس تنشگی را برطرف میکند.
این عضو هیات علمی دانشگاه ایران اشاره کرد: برای کاهش احتمال گرما زدگی بهتر است افراد از چای کم رنگ استفاده کنند، چرا که چای پر رنگ دفع ادرار را سریع میکند و موجب تشنگی میشود.
وی اظهار داشت: افراد باید برای پیشگیری از گرما زدگی از مصرف زیاد نمک و مواد غذایی شور و چرپ بپرهیزند، چرا که اینگونه مواد غذایی سبب کاهش آب بدن و احساس تشنگی میشود و احتمال گرما زدگی را بالا می برد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *