صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

قیمت نفت در کانال ۴۰ دلار می‌ماند

۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۵:۰۱
کد خبر: ۶۲۷۳۹۹
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
کارشناس انرژی ادامه کاهش تولید نفت را باعث ثبات قیمت نفت در کانال ۴۰ دلار عنوان کرد.
- نشست اخیر سازمان اوپک پلاس به توافق برای ادامه کاهش تولید نفت به میزان 9.7 میلیون بشکه در ماه شد، تصمیمی که در پی فشار آمریکا به عربستان برای ادامه کاهش تولید، قابل پیش بینی بود.
 
کاهش تولید نفت طی ماه گذشته توانسته بازار نفتی را از سقوط قیمت ها تا حدودی نجات دهد اما قیمت نفت تنها به عامل عرضه بستگی ندارد و بخشی از این کاهش قیمت به دلیل نبود تقاضا پس از شیوع کرونا است.
 
۲۳ کشور تولیدکننده نفت اوپک و غیراوپک حاضر در توافقنامه  در نشست ماه گذشته بر سر کاهش تولید در سه گام به ترتیب ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه برای مدت دو ماه، ۷ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه برای ۶ ماه و ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه برای ۱۶ ماه به توافق رسیدند.

روند قیمت نفت در بازار انرژی به صورت پلکانی خواهد بود

حسن مرادی در گفت وگو با میزان با اشاره به شرایط بازار انرژی اظهار کرد: شرایط امروز جهان بسیار پیچیده است و با توجه به رکود حاکم مصرف انرژی پایین آمده است.

این کارشناس انرژی تصریح کرد: توافق اوپک برای ادامه کاهش تولید نفت باعث ثبات در بازار نفتی می‌شود و به دلیل افزایش تردد و آغاز فعالیت‌های تجاری مصارف انرژی در جهان افزایش خواهد یافت البته تا بازگشت به شرایط عادی فاصله زیادی وجود دارد.
به گفته وی؛ آغاز فعالیت در بازار‌های شرقی نقش مهمی در سیر صعودی بازار‌های انرژی دارد.

وی افزود: اوپک پلاس با تصمیم گیری برای کاهش تولید نقش مهمی در مدیریت بازار انرژی ایفا کرده و منافع بسیاری از کشور‌های تولیدکننده را تامین کرده است.

این کارشناس حوزه انرژی بیان کرد: روند قیمت نفت در بازار انرژی به صورت پلکانی خواهد بود و نمی‌توان انتظار افزایش قیمت نفت را به صورت ضربتی داشت.

مرادی بیان کرد: با کاهش قیمت نفت، تولید نفت شیل در آمریکا توجیه اقتصادی ندارد و استخراج نفت این حوزه با توقف مواجه شده که این موضوع می‌تواند سهم سایر تولیدکنندگان از بازار نفتی را افزایش دهد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *