صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گیاهی با خاصیت ضد افسردگی

۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۰:۰۵
کد خبر: ۶۲۷۲۹۲
یک متخصص طب سنتی ایرانی گفت: یکی از مهمترین و بهترین راه‌ها برای رفع غم‌و افسردگی مصرف بادرنجبویه (ملیس) است.

- ایسنا نوشت: محمدرضا مسرورچهر با اشاره به خواص گیاه بادرنجبویه در طب سنتی ایرانی، اظهار کرد: این گیاه در بازار تحت عنوان «ملیس» شناخته می‌شود و یکی از مشخصه‌های آن برگ‌هایی دارای عطر و بوی خوش شبیه به لیموست.

وی مزاج ملس را گرم و خشک دانست و متذکر شد: این گیاه طبی مقوی قلب و تقویت کننده مغز و حافظه است و موجب تیز شدن حواس پنجگانه می‌شود.

این پزشک و متخصص طب سنتی ایرانی، با بیان اینکه مصرف مداوم دم کرده ملیس خواص آرام بخشی دارد، تصریح کرد: حدود یک قاشق مرباخوری تا غذاخوری از گیاه ملیس را در لیوان بریزید و پس از ریختن آب جوش در لیوان، درب آن را ۱۰ دقیقه بگذارید و از صافی رد کنید. مصرف این دمنوش با عسل یا شکر اثرات مثبت فراوانی دارد.

مسرورچهر، یکی از مهمترین و بهترین خواص ملیس را در رفع غم‌ها و افسردگی‌ها دانست و خاطرنشان کرد: دمنوش ملیس وسواس‌های فکری را از انسان دور می‌کند و کمک می‌کند به آرامش برسیم.

وی با اشاره به نقش خواب در آرامش انسان، یادآور شد: دمنوش ملیس با مخلوطی از گل گاوزبان و اسطوخودوس به معجونی خواب آور تبدیل می‌شود.

این متخصص طب سنتی ایرانی، با بیان اینکه گیاه بادرنجبویه در همه جا قابل رویش است، عنوان کرد: این گیاه شناخته شده بوده و مورد استفاده همگان قرار می‌گیرد، اما یکی از عوارض مصرف آن برای افرادی است که دارای کم کاری تیروئید هستند و نباید دمنوش ملیس استفاده کنند.

مسرورچهر، با اشاره به تاثیر سریع مصرف دم کرده این گیاه بر رفع خستگی، یادآور شد: اگر برگ ملیس پخته و به صورت ضماد بر روی زانو گذاشته شود، به کاهش و تسکین زانودرد کمک می‌کند.

وی جوشانده گیاهان دارویی را یکی از روش‌های سنتی استفاده از خواص آنان دانست و اضافه کرد: مطالعات نشان داده جوشاندن گیاهان دارای خواص دارویی موجب از بین رفتن برخی از مواد آن‌ها می‌شود و لذا بهتر است به صورت دمنوش استفاده شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *