صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ماجرای اسارت پنج ساله در اردوگاه موصل ۲ موضوع کتاب جدید خالق «آن ۲۳ نفر»

۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۸:۳۹
کد خبر: ۶۲۷۲۱۹
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
نویسنده کتاب «اردوگاه اطفال» گفت: تلاش دارم تا نگارش کتاب جدیدم را تا هفت ماه دیگر به پایان برسانم اما با توجه به شرایط بوجود آمده در حوزه اقتصادی بازار نشر هیچ پیش بینی از زمان چاپ این اثر ندارم.

احمد یوسف زاده در گفت‌وگو با پیرامون کتاب جدیدی که در دست نگارش دارد گفت: کتاب جدید من در راستای دو کتاب دیگرم یعنی «آن بیست و سه نفر» و «اردوگاه اطفال» نوشته شده اما این کتاب به پنج سال آخر اسارتم در اردوگا‌ه‌های رژیم بعثی پرداخته است، در حالی که کتاب «آن بیست و سه نفر» در مورد دو سال ابتدایی اسارتم در اردوگاه الرمادی یک و کتاب «اردوگاه اطفال» پیرامون یک سال پر آشوب و پر التهاب در اردوگاه اطفال اتفاق افتاده بود.

وی پیرامون کتاب سوم خود که در امتداد داستان زمان اسارتش در اردوگا‌های رژیم بعث عراق است ابراز کرد: در کتاب سوم به خاطراتم از اردوگاهی که ۵ سال اسارتم را در آنجا گذراندم اشاره کردم، این اردوگاه چه از نظر جغرافیایی و چه از نظر آب هوایی با اردوگاه‌های دیگر متفاوت بود، وقایع و رخداد‌هایی که در این اردوگاه برایم بوجود آمد از جنسی دیگر است و جذابیت‌های برای مخاطب با خود به همراه دارد که توسط انتشارات سوره مهر به انتشار خواهد رسید.

یوسف زاده در مورد زمان انتشار کتاب جدیدش بیان کرد: تلاش دارم تا نگارش کتاب جدیدم را تا هفت ماه دیگر به پایان برسانم اما با توجه به شرایط بوجود آمده در حوزه اقتصادی بازار نشر هیچ پیش بینی از زمان چاپ این اثر ندارم.

وی به مضمون کتاب جدید خود اشاره و ابراز کرد: پس از گذراندن یک سال از اسارتم در اردوگاه اطفال به اردوگاه موصل ۲ منتقل شدم و در مدت پنج سالی که در آنجا بودم تا حدود زیادی با رفتار زندانبانان رژیم بعثی عراق آشنا شدم، لذا این پنج سال به شیوه‌ای متفاوت برایم گذشت، در این مدت توانستم همراه با برخی از دوستانم در زندان حافظ قرآن شویم و در عین حال به تقویت روحیه خود کمک کنیم.

یوسف زاده فضای اردوگاه موصل ۲ را مورد بررسی قرار داد و بیان کرد: فضا در اردوگاه موصل ۲ تفاوت‌های بسیاری را با سایر مناطق داشت در اینجا دیگر خبری از تبلیغات برای اسرای نوجوان ایرانی نبود. در کنار سایر کار‌ها علم آموزی را سر لوحه برنامه‌ها قرار داده بودیم، اسرایی که در اردوگاه موصل ۲ حضور داشتند عموما افرادی بودند که در عملیات خیبر اسیر شده بودند لذا فضا تا حدودی آرام شده بود و من در یک برهه هفت ماهه توانستم حافظ کل قرآن کریم شوم و باز پروری روحی خود را تا زمان آزادی ادامه دهم.

وی با اشاره به پرداختن خاطرات و رویداد‌های عجیب اردگاه موصل ۲ در کتاب جدیدش اظهار کرد: از جمله اتفاقات تاثیرگذار در اردوگاه موصل ۲ برایم ابتدا خبر رحلت «امام خمینی (ره)» بود که غم فراوانی را برای همه ما در بر داشت در عین حال جذابترین بخش نیز زمانی بود که خبر آزادی خود را شنیدم، البته هریک از این رویداد‌ها به تفصیل در کتاب جدیدم آمده است.

یوسف زاده در مورد سبک نوشتن کتاب جدید خود خاطرنشان کرد: سبک و شیوه نگارش کتاب جدیدم را بر اساس واقعیت‌نگاری و ادبیات داستانی طراحی کرده‌ام و تمام رویداد‌های موجود در کتاب صد در صد واقعی هستند که از خاطرات اسارت خودم در هشت سال برگرفته شده و از زبان من نویسنده به رشته تحریر در آمده است، البته باید بگویم که هنوز نامی برای کتابم انتخاب نکرده‌ام.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *