صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آموزش «مهارت‌های زندگی» در بهزیستی استان تهران آغاز شد

۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵:۰۲
کد خبر: ۶۲۷۱۵۴
آموزش «بومی سازی شده مهارت‌های زندگی» بر اساس نیاز‌های بومی در بهزیستی استان تهران کلید خورد.

-  کلیپ آموزشی بسته بومی‌سازی شده «مهارت‌های زندگی» با حضور آسیه ملک دار، عضو کمیته برنامه بومی سازی «مهارت‌های زندگی» و مرسده لطفعلی، کارشناس مسئول برنامه «مهارت‌های زندگی» در بهزیستی استان تهران کلید خورد.

آسیه ملک دار، در خصوص سلامت روان و ارتباط آن با یادگیری مهارت‌های زندگی اظهار داشت: سلامت روان در وهله اول به معنای نداشتن اختلال روان است، اما صرف نداشتن بیماری روانی دال بر سلامت روان نیست و کسی که اختلال و یا بیماری روانی ندارد ممکن است سلامت روان مطلوب نداشته باشد، بنابراین بخش دوم تعریف سلامت روان این است که کیفیت ارتباط‌های ما با خودمان، دیگران و جهان چگونه است.

ملک دار افزود: اگر بخواهیم با توجه به مؤلفه‌های گفته شده به سلامت روان نزدیک شویم باید به یک سری طرح‌ها، برنامه‌ها و به آموزش‌هایی مجهز شویم که یکی از آن‌ها آموزش برنامه مهارت‌های زندگی است.

عضو کمیته برنامه بومی سازی مهارت‌های زندگی گفت: مهارت‌های زندگی عبارتند از مجموعه آموزش‌های روان شناختی که هم جنبه پیشگیرانه دارد و هم ارتقایی و اینکه چطور بتوانیم از آسیب‌ها پیشگیری کنیم و عوامل محافظت کننده را در خود ارتقا دهیم.

نماینده آموزشی مهارت‌های زندگی در استان تهران بیان داشت: در واقع مهارت‌های زندگی قصد دارند ما را به سمت سلامت روان سوق دهند و سبب شکوفایی مجموعه توانایی‌هایی که قدرت سازگاری و رفتار مثبت و کارآمد را دارند می‌شود و در این راستا افراد مسئولیت‌های مربوط به نقش اجتماعی خود را پذیرفته و بدون صدمه به خود و دیگران با چالش‌ها روبرو می‌شوند و می‌توانند انتخاب‌های سالمی را در سر تا سر زندگی داشته باشند.

وی عنوان داشت: مهارت‌های زندگی بومی سازی شده با توجه به فرهنگ، آداب و رسوم و ویژگی‌های روانی، اجتماعی هر منطقه و در ۴ کارگروه کودک، نوجوان، جوان و بزرگسال تدوین شده است و تفاوت مدل فعلی مهارت‌های زندگی تدوین شده با مد ل‌های پیشین در این است که مدل پیشین متمرکز، ارتقایی، کتاب محور، گروه هدف محور، آموزش محور بود و مدل فعلی، نیمه متمرکز، پیشگیرانه یکپارچه، محتوا محور، مرکز مشاور محور و مربی محور است.

ملک دار افزود: این کلیپ همزمان با رونمایی بسته بومی سازی شده توسط بهزیستی استان تهران و با همکاری «جمعیت همیاران سلامت روان افسریه» و «جمعیت همیاران والفجر مسعودیه» توسط رسانه تخصصی لنزوما و به کارگردانی «محمد حسینی» در ۳۰ دقیقه ساخته شده است.

مرسده لطفعلی، کارشناس مسئول برنامه مهارت‌های زندگی در بهزیستی استان تهران نیز اظهار داشت: با توجه به اهمیت و ضرورت آموزش مهارت‌های زندگی بسته بومی سازی شده این مهارت‌ها از سال ۹۵ در بهزیستی استان تهران همزمان با استان‌های دیگر در موضوع‌های مختلف برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی خاص توسط نیرو‌های با تجربه و متخصص نوشته شد، تا بر اساس نیاز‌های بومی استان آموزش‌ها ارائه شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *