صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ناعدالتی در پرداخت حقوق معلمان کیفیت تربیت منابع انسانی را کاهش می‌دهد

۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۵:۰۱
کد خبر: ۶۲۶۸۵۴
پژوهشگر حوزه آموزش و پرورش گفت: یکی از فاکتور‌های تضعیف بهره‌وری و کیفیت نظام تربیت منابع انسانی تفاوت فاحش در میزان دریافتی معلمان با دو وزارتخانه آموزش و عالی و بهداشت است.

- باشگاه خبرنگاران نوشت:  حجت الله بنیادی درخصوص فاکتور‌های تضعیف بهره‌وری و کیفیت نظام تربیت منابع انسانی گفت: تفاوت فاحش و چند برابری در میزان دریافتی معلمان و عدم یکپارچگی نظام پرداخت و تأمین رفاه اعضای آموزشی آن‌ها با دو وزارتخانه آموزش و عالی و بهداشت، ظلم و ناعدالتی بوده که موجب تضعیف بهره‌وری و کیفیت نظام تربیت منابع انسانی کشور شده است.

 پژوهشگر حوزه آموزش و پرورش اظهار کرد: با وجود مخالفت‏‌ها و موضع‌گیری‌هایی که در زمینه یکپارچه سازی نظام تربیت منابع انسانی در گذشته وجود داشته و عموماً ریشه در منافع صنفی و گروهی دارد، ایجاد انسجام و یکپارچه‌سازی نظام تربیت منابع انسانی کشور راهکار پیشرفت کشور در همه زمینه‌ها و لازمه تحقق گام دوم انقلاب است.

پژوهشگر حوزه تعلیم و تربیت گفت: ادغام و یکپارچه‌سازی این سه وزارتخانه در بخش تربیت منابع انسانی با محوریت وزارت آموزش‌وپرورش، یک اقدام تحولی و زیر بنایی است که می‌تواند سرعت رشد و پیشرفت کشور را چند برابر کند. هر چند که به جز ادغام رویه‌های دیگری همانند ایجاد یک نهاد سیاست‌گذار مشترک می‌تواند مطرح شود، اما عملکرد شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان نهادی که تا حدی چنین نقشی را داشته است نشان می‌دهد این رویکرد توفیقی چندانی نخواهد یافت.

بنیادی با بیان اینکه عموم کشور‌ها دارای یک‌نهاد برای کل نظام آموزش و تربیت منابع انسانی هستند و حتی در برخی کشورها، امور فرهنگی و امور جوانان و ورزش نیز در همین نهاد سیاست‌گذاری و مدیریت می‌شود؛ اظهار کرد: بررسی شرایط کنونی کشور و سوابق و تلاش‌های گذشته نشان می‌دهد یکپارچه‌سازی، بهترین و عملی‌ترین راه برای ارتقای و حل چالش‌های اساسی نظام آموزش و تأمین و تربیت منابع انسانی کشور است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *