صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گام اول تشکیل کمیسیون اصل نود؛ نامزدهای احتمالی و اصلی چه کسانی هستند؟

۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۷:۴۰
کد خبر: ۶۲۶۵۹۹
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
با شروع به کار مجلس یازدهم آرام آرام موعد تشکیل کمیسیون‌های مجلس فرا می‌رسد و انتخاب رؤسای این کمیسیون‌ها بازار حرف و حدیث‌ها را گرم کرده است.

- مجلس یازدهم از تاریخ ۷ خردادماه به طور رسمی فعالیت خود را آغاز کرد و هیئت رییسه این مجلس انتخاب شد.

با شروع به کار مجلس یازدهم آرام آرام موعد تشکیل کمیسیون‌های مجلس فرا می‌رسد و انتخاب رؤسای کمیسیون‌ها بازار حرف و حدیث‌ها را گرم کرده است.

همواره همه کمیسیون‌های تخصصی مجلس مأموریت‌های خطیری را برعهده دارند و پیرو این مأموریت‌ها نواقص و اجرای قوانین را مدنظر قرار می‌دهند، در این میان کمیسیون اصل نود مجلس هم وظایف خطیری بر عهده دارد که ریاست این کمیسیون هم بدون شک رقابت سختی را در مجلس ایجاد خواهد کرد.

وظایف کمیسیون اصل نود
کمیسیون اصل نودم قانون اساسی رسیدگی به شکایات واصله از «طرز کار» قوای سه گانه را به عهده مجلس گذاشته است؛ بنابراین مجلس حق نظارت بر «طرز کار» خود و قوای دیگر را دارد و باید نسبت به آن ارزیابی و به شکایات وارده در این زمینه رسیدگی کند و در هر مورد که مربوط به «عموم» باشد گزارش کار خود را به اطلاع عامه برساند، و طبعاً در کلیه مواردی که به تضییع حقوق­ بیت­ المال یا اشخاص حقیقی و حقوقی منجر می‌­شود حسب مورد پرونده را به قوه قضائیه یا مراجع ذی­ربط ارسال کند تا مقررات قانونی اعمال شود.

 
نامزدهای اصلی و احتمالی
در روزهای اخیر حرف و حدیث‌هایی پیرو ریاست کمیسیون اصل نود در بین نمایندگان شنیده می‌شود که گویای آغاز رقابت برای کسب کرسی این کمیسیون است.

حجت الاسلام و المسلمین نصرالله پژمانفر در همین زمینه به خبرنگار میزان گفت: بنده یکی از نامزدهای ریاست کمیسون اصل نود مجلس یازدهم هستم.

وی تاکید کرد: بنده در تلاش هستم تا اگر ریاست این کمیسیون را برعهده گرفتم این کمیسیون تحولاتی پیدا کند.

این نماینده مجلس گفت: متأسفانه این کمیسیون باید شرایط بهتری پیدا می‌کرد چرا که این کمیسیون مهمترین مسیر پیگیری نظارتی مجلس است و باید نسبت به خود مجلس و بیرون مجلس نظارت دقیقی داشته باشد. انگیزه بنده هم برهمین اساس است که بتوانیم نظارت خوبی در پی فعالیت در این کمیسیون داشته باشیم.

با همه این تفاسیر یکی دیگر از نمایندگان که نخواست نامش ذکر شود به خبرنگار میزان گفت: علیرضا زاکانی نماینده مردم قم نیز یکی دیگر از نامزدهای ریاست این کمیسیون است.

باید منتظر ماند و دید ریاست این کمیسیون را کدام یک از نمایندگان برعهده خواهد گرفت.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *