توصیههای بهداشتی به دانش آموزان برای امتحانات حضوری
پروتکل بهداشتی برگزاری امتحانات نهایی را در ادامه آمده است:
برنامه مدون گندزدایی تمام سطوح دارای امکان تماس زیاد مانند تجهیزات، دستگیره دربها، میز و صندلی، شیر آلات، نرده، پلهها، پریز و کلیدهای برق و تمام وسایلی که به طور عمومی و مشترک استفاده میشود.
تأمین صابون مایع و محلولهای مناسب ضدعفونی کننده دست به مقدار کافی و متناسب.
تأمین فاصلهگذاری مناسب و جلوگیری از تجمع در ورود به محل آزمون.
تأمین فاصلهگذاری مناسب برای صندلیها در محل آزمون.
تهیه تهویه مناسب هوا در محل برگزاری جلسه آزمون.
آگاهی همه دانشآموزان، معلمان و کارکنان مدارس از احتیاطات لازم در زمان شروع بیماری از طریق ارائه آموزشهای لازم.
قرار گرفتن مواد ضدعفونی کننده برای استفاده به ویژه ورودیها و خروجیها الزامی است. تمام دانشآموزان قبل از ورود به مدرسه دستهای خود را ضد عفونی کنند.
ضدعفونی کردن محل برگزاری امتحان و تجمع مراقبان قبل و بعد از آزمون الزامی است.
در مناطق گرمسیری کشور که سیستمهای سرمایشی و تهویه استفاده میکنند فرآیند ضدعفونی باید با تأیید و نظارت کارشناس بهداشت انجام شود.
در هر مکان یکبار آزمون به عمل آید و در صورت نیاز به تکرار آزمون برای گروه بعدی با فاصله حداقل ۲ ساعت پس از ضدعفونی انجام شود.
لازم است دانشآموزان قبل از ورود به محل برگزاری آزمون کارت ورود به جلسه را بر روی لباس خود نصب کرده و به منظور جلوگیری از ازدحام حداقل یک ساعت قبل از زمان آزمون برای انجام غربالگری در محل حاضر شوند. درب محل آزمون از یک ساعت قبل از زمان آزمون باز باشد و مسئولین حوزه لازم است به محض حضور دانشآموز او را به محل نشستن هدایت کنند.
در تکثیر و انتقال برگههای امتحانی و آماده کردن برگههای پاسخنامه حتماً ملاحظات بهداشتی "استفاده از ماسک و دستکش" رعایت شود.
استفاده از تجهیزات حفاظت فردی مانند دستکش و ماسک برای کارکنان و مراقبان مرکز آزمون الزامی است.
توزیع مواد خوراکی در محل آزمون ممنوع است.
برای آزمونهای کوتاهتر از دو ساعت خوردن هر گونه مواد خوراکی به جز آب آشامیدنی شخصی در زمان امتحان مجاز نیست.
برای آزمونهای طولانیتر لازم است به دانش آموزان در خصوص همراه داشتن مواد خوراکی سالم و لزوم رعایت ملاحظات بهداشتی قبل از خوردن مواد خوراکی اطلاعرسانی شود.