صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برنامه آموزشی شاد؛ از حذف حساب کاربری تا تقلب در آزمون‌های آنلاین

۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۵:۲۴
کد خبر: ۶۲۶۲۵۴
سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات آموزش‌وپرورش گفت: با حذف حساب کاربری در برنامه آموزشی شاد می‌توان مجدد با احراز هویت به آن وارد شد و آزمون‌های آنلاین یک ابزار کمکی برای معلم است که اصلا الزامی نیست.

- ایلنا نوشت: «مهدی شرفی» درباره شائبه‎های پیش آمده مبنی بر اینکه اگر دانش آموزی از حساب کاربری شاد خارج شود، دیگر نمی‌تواند به آن وارد شود و از لیست وزارتخانه خارج می‌شود، گفت: چنین چیزی نیست و ما اصلا آن را تایید نمی‌کنیم. دانش آموزان و معلمان تنها به اخباری که در کانال‌های عمومی شبکه شاد است، اطمینان کنند.

 سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات آموزش‌وپرورش ادامه داد: تمام خبر‌هایی که در کانال پشتیبانی و اطلاع‌رسانی شاد منتشر می‌شود، قابل استناد بوده و از نظر ما اعتبار دارد. مابقی اطلاعیه‌هایی که در کانال‌هایی دیگر درباره اپلیکیشن شاد زده می‌شود، واقعیت نداشته و ارتباطی هم با آموزش و پرورش ندارد.

سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش درباره آغاز ثبت‌نام مجازی در شبکه شاد در مهر ماه توضیح داد: دانش‌آموز زمانی که در سامانه سناد ثبت‌نام کند به شکل خودکار در اپلیکیشن شاد هم ثبت‌نام می‌شود و نیازی به ثبت‌نام مجدد نیست.

شرفی در خصوص حذف مرحله احراز هویت برای دانش‌آموزان بین پایه‌ای در اپلیکیشن شاد گفت: موضوع احراز هویت را برای دانش آموزان بین پایه‌ای حذف خواهیم کرد، به عنوان مثال کسی که کلاس سوم بوده و در مهر ماه به کلاس چهار می‌رود، دیگر نیازی نیست در شاد احراز هویت شود و این کار‌ها را ما انجام می‌دهیم، اما بررسی احراز هویت برای پایه اول، پایه هفتم و دهم که دوره تحصیلی تغییر می‌کند، انجام خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که امتحانات مجازی در بستر شاد چقدر امن هستند؟ گفت: آزمون‌های آنلاین به عنوان ابزار کمکی مطرح است، این روش اصلا الزامی نیست، بلکه به عنوان یک ابزار کمکی برای معلم تلقی می‌شود و اگر معلم بخواهد می‌تواند از این امکان استفاده کند.

سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات آموزش‌وپرورش گفت: اگر تقلبی در این فضا شکل می‌گیرد، ما راهکاری‌های ارزیابی را در اختیار معلم گذاشتیم و اگر معلم به این نتیجه رسید که آزمون آنلاین شاد خروجی مد نظر او را نداشته، می‌تواند از راه‌های دیگر مانند تمرین و تکلیف استفاده کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *