صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آخرین وضعیت کمک شهرداری به نیرو‌ی انتظامی برای ساخت کلانتری

۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۳:۲۱
کد خبر: ۶۲۵۸۹۸
رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران به تشریح آخرین وضعیت شهرداری در کمک به نیرو‌های انتظامی و ساخت کلانتری پرداخت.

محمد سالاری در گفت‌وگو با میزان به تشریح آخرین وضعیت شهرداری در کمک به نیرو‌های انتظامی و ساخت کلانتری در تهران پرداخت و گفت: در خصوص کلانتری‌ها سردار رحیمی، فرماندهی نیروی انتظامی تهران بزرگ در صحن شورای شهر و جلسات و نشست‌ها چندین بار اعلام کرده‌اند که با توجه به گستردگی و جمعیت قابل ملاحظه تهران میزان کلانتری‌های های موجود پاسخگوی ارائه خدمات انتظامی و امنیتی نیست.

وی ادامه داد: درخواست دوستان این بود که ملک یا زمینی را شهرداری تهران در اختیار نیروی انتظامی داده و در ساخت کلانتری به آنان کمک کند که در جواب باید گفت که مدیریت شهری این باور را دارد که در این زمینه با تمام توان به نیروی انتظامی کمک کند، اما مشکلی که در این زمینه وجود دارد این است که اغلب املاک موجود در سطح شهر پیش از این پیش فروش شده‌اند و عملا شهرداری با کمبود املاک و اراضی را که مناسب احداث کلانتری باشد، مواجه است.

این عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: از طرفی محدودیت‌های جدی منابع درآمدی که ما با آن روبه‌رو شده‌ایم هم وجود دارد که بخشی از آن به علت وجود بدهی‌های شهری از قبل و بخش دیگری آن به دلیل اشباع شدن حوزه‌های درآمدزایی موجود در سطح شهر تهران همانند اشباع شدن طرح تفضیلی شهر تهران با ساخت مگامال‌ها و مجتمع‌های تجاری است.

وی ادامه داد: مدیریت شهری دوره پنجم با رویکرد انسان محور کردن شهر و توجه به زیست‌پذیر کردن شهر بوده و در اصل یکی از خط قرمز‌های خودش را جلوگیری از شهرفروشی و بارگذاری انبوه اعلام کرده است.

سالاری تصریح کرد: اقتضائات موجود که از گذشته به ما ارث رسیده و با رویکرد‌هایی که ما در نظر داریم و تصمیم داریم که رویکرد‌های گذشته تداوم پیدا نکند و حتی شهرداری را مجاب کردیم که در بافت فرسوده و مناطق غیربرخوردار و مناطق مرکزی که سرانه فضای سبز و باغات آنان پایین است، تعدادی باغ تملک کند که این کار انجام شده است.

وی ادامه داد: همچنین شهرداری را مکلف کردیم که پروژه‌های محلی به‌سازی محیطی را رقم بزند یا اقدامات اساسی را در حوزه بافت فرسوده در خصوص بازآفرینی شهری انجام دهد که همه این کار‌ها باعث شده که محدودیت منابع شدید برای شهرداری تهران ایجاد شود.

سالاری خاطرنشان کرد: از سویی بحث قانونی هم در این مساله روبه‌رو هستیم چراکه از نظر من مدیریت شهری باید از منظر ایفای مسئولیت پذیری اجتماعی باید به نیروی انتظامی در افزایش کلانتری‌ها کمک کند، اما این مساله از نظر قانونی بر وظیفه ما نیست.

این عضو شورای شهر اسلامی شهر تهران تصریح کرد: ما شاهد هستیم که وزارتخانه‌های دولتی که برای نیروی انتظامی بودجه اختصاص می‌دهند، متاسفانه مسئولیت‌های قانونی خود همچون کمک به مترو و اتوبوس و ناوگان حمل و نقل عمومی را عملیاتی نمی‌کنند و در عین حال همه نهادهای حاکمیتی و دولتی توقع دریافت کمک از شهرداری‌ها را دارند که این پاردوکسی است که در این زمینه ایجاد شده است.

وی ادامه داد: اگر ما بخواهیم به رویکردهای جلوگیری از شهرفروشی دامن بزنیم و آن را استمرار ببخشیم، قطعا میزان درآمد مجموعه مدیریت شهری کم می‌شود و طبیعتا هم این اتفاق صورت گرفته است.

سالاری خاطرنشان کرد: با همه این شرایط همکاران شورا مقید هستند که شهرداری تهران باید به نیروی انتظامی کمک کنیم و در همین دوره هم به اذعان خود مسئولان نیروی انتظامی کمک‌های شایانی را به نیروی انتظامی کرده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *