ساماندهی معتادان متجاهر نیازمند همکاری ۱۸ دستگاه است
وی افزود: متاسفانه تاکنون طرحهای اجرا شده تنها موقتی بوده و پس از مدتی تاثیر خود را از دست داده است، اما پس از بررسیهای لازم، تغییراتی در این طرح ایجاد کردیم.
شاهرخی گفت: پلیس این افراد را جمع آوری میکند، در مراکز ماده ۱۵ و ۱۶ بهزیستی درمان میشوند. این افراد در این مراکز برای دو دوره سه ماه مستقر میشوند که در این ۶ ماه باید زمان آنها به درستی استفاده شود.
مدیر کل بهزیستی استان تهران درباره جزئیات طرح جدید اذعان کرد: سازمان فنی و حرفهای باید برای آنها در این مدت، دوره آموزشی برگزار کند. سپس سازمان تامین اجتماعی و سایر سازمانهای دولتی باید با ایجاد اشتغال و حمایت از کارآفرینان این عرصه، به بازگشت بهبودیافتگان به زندگی عادی کمک کنند.
وی اظهار کرد: اگر این روند اجرا شود، این افراد پس از مدتی به زندگی عادی باز میگردند و دوباره به دام اعتیاد نمیافتند و به مرور زمان از تعداد آنها کاسته شود.
این مقام مسئول در سازمان بهزیستی درباره کمپهای ترک اعتیاد گفت: مرکز شفق با ظرفیت هزار نفر و مرکز اخوان با ظرفیت نزدیک به دو هزار نفر در حوزه درمان معتادان فعالیت میکنند.
شاهرخی درباره مراکز بهزیستی اذعان کرد: در مجموع مرکز ماده ۱۵ و ۱۶، با ظرفیت نزدیک به ده هزار نفری، از مردان معتاد نگهداری میکنند. همچنین ۴ مرکز ماده ۱۵ و ۱ مرکز ماده ۱۶ با ظرفیت بیش از ۳۰۰ نفر برای نگهداری از زنهای معتاد راه اندازی شده است.