صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

قالیباف: مجلس و دولت اداره کشور بدون نفت را باور کنند

۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۲:۰۰
کد خبر: ۶۲۵۸۴۲
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
رییس مجلس شورای اسلامی گفت: اولین نکته‌ای که مجلس و دولت باید دست به دست، آن را پیگیری کنند این است که باور کنند می‌توان کشور را بدون نفت اداره کرد.

- محمد باقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس و پس از طرح دیدگاه‌های نمایندگان درباره گزارش رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس کل بانک مرکزی در مورد شاخص‌های کلان اقتصادی گفت: حتما برادران ما در مجلس منکر تلاش‌های دولت نیستند و حتی قدردان زحمات هم هستند.

وی افزود: آن نکته‌ای که همه باید به آن توجه کنیم این است که ما  در کشور واقعیت‌هایی داریم که این واقعیت‌ها از خواسته‌های مردم و مقام معظم رهبری بوده و آن این است که از امکان نفت رهایی پیدا کنیم . حالا دشمن ما چنین تصمیمی گرفته و این فرصتی برای ماست و نه تهدید.

رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به مباحث مطرح شده درباره کسری بودجه سال ۹۹ گفت: معتقدم روش‌هایی در این زمینه وجود دارد. بنده در این جلسه نشنیدم که درباره کاهش هزینه‌ها صحبت شود که این خود یکی از راه هاست و اصلاح سیاست‌های مالیاتی هم در این رابطه باید مدنظر قرار گیرد. ما در شرایطی که کرونا هم برای مردم مشکلاتی ایجاد کرده از چند میلیون نفر کمتر از پنج – شش هزار میلیارد تومان مالیات می‌گیریم، ولی آن‌هایی که باید مالیات اساسی بدهند به خاطر نداشتن سیستم منظم یا نخواستن به هر دلیل مالیات نمی‌دهند.
 

قالیباف اظهارداشت: اولین نکته‌ای که مجلس و دولت باید دست به دست آن را پیگیری کنند این است که باور کنند می‌توان کشور را بدون نفت اداره کرد. 

وی بیان داشت: انتظار داریم دولت راهکارهای لازم را در این رابطه به مجلس ارائه دهد.

رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسات غیر علنی مجلس درباره مسائل اقتصادی گفت: ساختار بودجه بحث مهمی است؛ با این ساختار امکان ادامه راه به شکل درست وجود ندارد. دولت باید این مسیر را شروع کند و به این سمت پیش برویم. این‌که یک لیست پروژه بگذاریم و ببینیم کدام یک رو به انتهاست و آن را تکمیل کنیم و بگوییم این اقتصاد مقاومتی است به نظر اشکال دارد.
 
قالیباف تاکید کرد: ما در بحث هدایت نقدینگی، جلوگیری از رشد نقدینگی و انگیزه دادن به بخش خصوصی باید سیاست جبرانی بگذاریم که به سمت تکمیل پروژه‌های دولت توسط نقدینگی و سرمایه‌های سرگردان برویم. بانک مرکزی و شبکه‌های بانکی شروع به رصد تراکنش‌ها کردند که باید با سرعت در این زمینه پیش برویم و در رابطه با بورس و سهام عدالت نیز می‌توانیم با همفکری به روش‌های اجرایی بهتر دست پیدا کنیم.

رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره اختصاص ارز  به کالا‌های اساسی، بیان داشت: ما ظرفیت ارز ۴۲۰۰ تومانی را داریم و کالا وارد شد اما در نوع تخصیص اولویت‌بندی، توزیع و کنترل آن دچار مشکل و نقصان بودیم؛ امیدوارم با رویکرد جدید و دست به دست هم بپذیریم که اداره کشور بدون نفت اولویت اصلی ماست و بهترین راه و بهینه‌ترین راه را انتخاب کنیم.

قالیباف با اشاره به پیشنهاد رییس سازمان برنامه و بودجه درباره برگزاری جلسات کارشناسی مشترک،اظهارداشت: ان‌شاءالله کمیسیون‌ها در چند روز آینده شکل می‌گیرند و با همکاری دولت می‌توانیم سروسامانی به وضعیت اقتصادی و معیشتی خصوصا محرومین بدهیم، چرا که اولویت مجلس یازدهم ساماندهی معیشت، اشتغال مردم و وضعیت کشور است.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *