بازیگرانی که جایگزین مجریان تلویزیون شدند
بعضی از مجری-بازیگرها مانند پژمان بازغی یا حمید گودرزی جایگاه خود را به عنوان مجری تثبیت کردند و با فصل جدید برنامهای که اجرا میکردند در تلویزیون ماندگار شدند، بعضی از آنان هم حضور بیسروصدایی در تلویزیون داشتند و تجربه اجرا، چه از نظر محبوبیت نزد مردم و چه از نظر حرفهای، موفقیت ویژهای نصیب آنان نکرد. یکی از تازهترین مثالهای این دسته از مجری - بازیگرها، مهران غفوریان مجری «اعجوبهها» است که در سری جدید این برنامه، جای خود را به نادر سلیمانی داده است. به همین بهانه درباره ۳ بازیگری میخوانید که تجربه ناموفقی در اجرای برنامه تلویزیونی داشتهاند.
سام درخشانی
تازهترین مسابقه اطلاعات عمومی تلویزیون با عنوان «ایران» برای اجرا سراغ سام درخشانی بازیگر آثار کمدی رفت، اما او در عمل نتوانست در عرصه اجرا، قابلیت ویژهای را از خود نشان بدهد. سام درخشانی، راحتی و تسلطی را که باید در اجرای یک مجری وجود داشته باشد، ندارد. او گاهی در تلفظ اسمهای خاصی که در سوالات مسابقه وجود دارد، مرتکب اشتباه میشود و تا به حال چندین بار پیش آمده که حتی نام بعضی از شرکتکنندگان را هم اشتباه گفته است. مهمتر از همه آن که لحن صحبت کردن او و هیجان کاذبی که به مسابقه میدهد، کاملاً تصنعی از آب درآمده است. نکته مثبتی که در اجرای او میتوان به آن اشاره کرد، ارتباط صمیمانه و تعامل خوب با شرکتکنندگان است. درخشانی سعی میکند با شوخی، فضای مسابقه را کمی مفرح کند تا اضطراب شرکتکنندهها کم شود و تماشای مسابقه برای مخاطب جالب باشد. روی هم رفته کلیت اجرای سام درخشانی در این مسابقه ضعیف است. گذشته از کیفیت اجرا، طبق آخرین نظرسنجی مرکز تحقیقات صداوسیما، مسابقه «ایران» تنها ۱۳ درصد بیننده داشته است و او با این مسابقه در جذب مخاطب هم موفق نبوده است.
مهران غفوریان
مهران غفوریان با برنامه «اعجوبهها»، ورود به عرصه اجرا را تجربه کرد. البته ۴ سال قبل با اجرای برنامه طنز «سهشو» در تلویزیون، تجربه متفاوتی را از سر گذرانده بود، اما او در آن برنامه کنار جواد رضویان حضور داشت و به همراه او آیتمهای طنزی را اجرا میکرد، بنابراین اولین تجربه رسمی غفوریان در حوزه اجرا، حضور در برنامه «اعجوبهها» است. مهران غفوریان در میان مخاطبان با روحیه طنز و شوخطبعش شناخته میشود و محبوب است، اما در «اعجوبهها» به اندازه کافی بامزه ظاهر نشد و نتوانست انتظارها را برآورده کند. او در زمینه اجرا هم عملکرد ویژه و موفقی نداشت و بسیار معمولیتر از آن چه بود که تصور میکردیم. البته «اعجوبهها» از نظر جذب مخاطب شکست نخورده و طبق آن چه در نظرسنجی میزان مخاطبان برنامههای تلویزیون آمده، «اعجوبهها» تقریبا ۳۰ درصد بیننده داشته که با توجه به شرایط فعلی تلویزیون خیلی هم بد نیست. با این حال از آن جا که حضور غفوریان در این برنامه ادامهدار نشد و در سری جدید برنامه که با تغییراتی در مدل و ساختار برنامه همراه بوده،جای خود را به نادر سلیمانی داده است، میتوان او را از چهرههای ناموفق بازیگری در عرصه اجرا دانست.
محمد نادری
یکی دیگر از مجری-بازیگرهای ناکام محمد نادری است. او پاییز و زمستان سال ۹۸، مدت کوتاهی مسابقهای به نام «بیکرایه» را از شبکه نسیم روی آنتن داشت. نادری در این برنامه، در جایگاه راننده یک ون و البته مجری مسابقه، از مسافران خود سوالاتی میکرد. حضور نادری در این برنامه نه آنقدر موثر و خوب بود که با دیدن توانایی جدید او غافلگیر شویم، نه آنقدر ضعیف بود که او را نقطه ضعف مسابقه بدانیم. البته ناگفته نماند اجرای این مسابقه هم چندان کار سختی نبود. محمد نادری در مقام مجری و راننده، باید سعی میکرد ارتباط خوبی با مسافران خود برقرار کند تا طی مسیر برای او و مخاطب جذاب باشد، اما در نهایت اجرای این مسابقه، دستاوردی برای نادری نداشت. مسابقه «بیکرایه» ایده خوبی داشت، اما چون حضور مسافران در ماشین از پیش تعیین شده به نظر میرسید، چندان جالب از آب درنیامد. این مسابقه طبق نظرسنجی که دی ماه سال گذشته منتشر شد، تنها ۱۰ درصد بیننده و در میان برنامههای شاخص شبکه نسیم کمترین میزان بیننده را داشت. مسابقه «بیکرایه» پس از پخش ۳۰ قسمت به پایان رسید و باعث نشد اتفاق خوبی در کارنامه محمد نادری ثبت شود.