استاد دانشگاه هیوستون: تظاهراتی که در آمریکا به پا شده، میتواند به جریان استکباری پایان دهد
در این نشست، پرفسور جرالد هورن استاد دانشگاه هیوستن آمریکا، پرفسور ورنیلیا رندال استاد دانشگاه دیتون آمریکا، دکتر جوزف ریچاردسون استاد دانشگاه مریلند آمریکا، پرفسور جردبال استاد دانشگاه ایالتی مورگان آمریکا و دکتر کیل فریژر مدیر کنسرسیوم سیاه پوستان آمریکا حضور داشتند.
جرالد هورن استاد دانشگاه هیوستون آمریکا در این نشست گفت: از سیاهپوستان آمریکا پشتیبانی میکنم. جنایتی که در حق جورج فلوید در آمریکا رخ داد اولین مورد از جنایات رژیم آمریکا نبوده و نیست.
استاد دانشگاه هیوستون آمریکا گفت: سیاهپوستان توانستند در مقابل بردهداری بایستند و تجمعاتی در سراسر آمریکا داشته باشند؛ علاوه بر این سازمانهای بینالمللی باید در مقابل این ظلم بایستند. در جریان مرگ جورج فلوید نیز در جامعه تظاهرات و همبستگی آغاز شده که میتواند به جریان استکباری پایان بدهد.
هورن افزود: سازمانهایی که از این همبستگی بینالمللی حمایت کردند ترور شدند و ما باید نوعی احیای همبستگی داشته باشیم در حالیکه شما مردم ایران هم به نوعی تحت تحریم رژیم آمریکا هستید.
وی در پایان صحبتهای خود گفت: من یکی از اعضای جنبش صلح آمریکا هستم که به صورت صریح از حرکت شناورهای ایران به ونزوئلا حمایت کردیم و مردم ایران هم همبستگی بینالمللی داشته باشند. مردم ایران درباره سیاهپوستان آمریکایی دغدغه دارند و امیدوارم این همبستگی شنیده شود.
در ادامه این نشست پرفسور جردبال استاد دانشگاه ایالتی مورگان آمریکا گفت: همبستگی خوبی بین گروههای سیاهپوست در آمریکا وجود دارد و همه در تلاش هستند مخاطبانی را هدف قرار دهند که در مقابل آمریکا و صهیونیستها ایستادگی میکنند.
استاد دانشگاه ایالتی مورگان آمریکا با اشاره به مرگ جورج فلوید بیان کرد: در این ماجرا رسانهها تلاش میکنند افکار مردم را آن طور که میخواهند شکل بدهند و فضای رسانه در داخل و خارج آمریکا نمیخواهند تلاش سیاهپوستان را نشان دهند.
وی به نقش و عملکرد نیروهای پلیس در شهر مینیاپولیس اشاره کرد و افزود: داستان جورج فلوید همچنان ادامه دارد و نیروهای سفیدپوست پلیس آمریکا هر جا بخواهند میروند و هر کار بخواهند میکنند.
مرضیه هاشمی نیز در این نشست با اشاره به مرگ جورج فلوید گفت: این یک واقعیت در آمریکا است و زیاد پیش میآید. پلیس کاملا جورج را کنترل کرده بود و او توانی نداشت و حتی التماس میکرد که «من نمیتوانم نفس بکشم» و پلیس با بیرحمی تمام او را به قتل رساند. این موضوع مردم آمریکا را بیدار کرد.
مستندساز و مجری شبکه پرستیوی بیان کرد: این اتفاق غیرعادی نیست، زیرا ریشه آمریکا نژادپرستی است. وقتی پلیس با مردم خود اینگونه رفتار میکند ببینید در سوریه، لیبی و ... چه میکنند. این اعتراض گسترش پیدا کرده و حتی سفیدپوستان هم در بین اعتراضکنندگان دیده میشوند.
وی تاکید کرد: در سال انتخابات نشان دادن واقعیتهای تظاهرات مردم علیه نژادپرستی در آمریکا خوب است و باید بیشتر شود. مشکل ما در آمریکا این است که ما رهبر نداریم چرا که آنها در گذشته ترور شداند.
در ادامه اساتید دیگر حاضر در این نشست نیز به اظهارنظر درباره ستم و تبعیض در آمریکا پرداختند و از جامعه جهانی حمایت از جنبش ضدنژادپرستی را در آمریکا خواستار شدند.