مردم با خیال راحت شیر و لبنیات مصرف کنند
وی افزود: شیر وقتی از پستان گاو دفع میشود، حدود ۳ درصد چربی دارد و شیری که به عنوان شیر نیم چرب مصرف میکنیم، ۵/۲ درصد چربی دارد؛ بنابراین این شیر با وجود چربی، نمیتواند پالم داشته باشد.
مدیرگروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور بیان کرد: مواد لبنی پرچرب همچون ماست میتواند ۵ تا ۷ درصد چربی داشته باشد و تصور عموم بر این است که باید به این مواد لبنی، خامه اضافه شود. اما گاهی از چربیهای گیاهی استفاده میشود. البته افرادی که شیر نیم چرب یا کم چرب استفاده میکنند نباید دغدغه روغن پالم افزوده داشته باشند. چون چربی چه پالم و چه چربی لبنی، گران و هزینه بر است.
بنا بر اعلام روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، دکتر نیستانی تمرکز گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور را بر ریزمغذیها، غنیسازی و مراقبت تغذیه در کشور دانست و بر انجام مطالعات بالینی مرتبط با همین موضوعات اشاره کرد.