صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مفهوم واقعی منتظر «امام زمان (عج)»/نگاهی به کتابی درباره زندگی جانبازان

۰۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۰:۵۲
کد خبر: ۶۲۴۶۵۹
نهمین روز از خرداد ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به نگاه نویسنده ایرانی که زندگی جانبازان دوران دفاع مقدس اشاره کرد.
- نهمین روز از خرداد ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به نگاه نویسنده ایرانی که زندگی جانبازان دوران دفاع مقدس اشاره کرد.

«سنگر ساز بی سنگر» روایتی از ایثار جهادگران دوران دفاع مقدس

نصرت الله محمود زاده در گفت‌وگو با پیرامون مضمون کتاب «سنگر ساز بی سنگر» گفت: کتاب «سنگر ساز بی سنگر» به زندگی «شهید سید محمد تقی رضوی» فرمانده مهندسی جهاد سازندگی پرداخته است، کتاب با شیوه‌ای متفاوت به رشته نگارش در آمده و از ابعاد جدیدی به زندگی فرماندهان جهادی هشت سال دفاع مقدس پرداخته است.

وی به رویکردش در نگارش کتاب «سنگر ساز بی سنگر» اشاره و بیان کرد: هدفم از نوشتن کتاب «سنگر ساز بی سنگر» بیان ویژگی‌های فرماندهان بزرگ کشور که نقش‌های کلید در پیش برد اهداف دفاع از میهن بر عهده داشتند بود، به عبارت دیگر هدف از نگارش این کتاب را بر محور یک استراتژی استوار کردم و ابعاد زندگی فرماندهان بزرگ هشت سال دفاع مقدس را از زاویه‌ای متفاوت بیان کردم. این فرماندهان شاگردان مکتب «امام خمینی (ره)» و دارای شخصیت‌های متفاوت با سایر نظامیان بودند و همین روحیه آنان بود که سبب شد مجدانه در عرصه‌های سخت هشت سال دفاع مقدس سیری تکاملی را طی کنند و تاثیری شگرف بر موفقیت‌های ایران در هشت سال دفاع مقدس داشته باشند، از سوی دیگر من خود رزمنده بودم و همراه با این شهدا در بخش‌های مختلف شرکت می‌کردم لذا نوشتن کتاب در مورد این شهدا را یک دین از سوی خود می‌دانستم.

محمود زاده چالش اصلی کتاب «سنگر ساز بی سنگر» را مورد بررسی قرار داد و بیان کرد: در «سنگر ساز بی سنگر» تکامل زندگی مردی را به قلم کشیدم که از جهادگران گمنام و تلاش گر بود، او ابتدا در منطقه تربت جام در قالب گروه‌های جهادی به کار‌های عمرانی می‌پرداخت اما با حمله عراق به ایران برای دفاع از کشور عازم جبهه شد و تلاشش را از نقطه صفر در جبهه‌ها آغاز کرد، وی همانند رزمندگان پا به عرصه دفاع از کشور نهاد و در نهایت به فرماندهی قرارگاه مهندسی خاتم رسید.

وی پیرامون شخصیت شهید سید محمد تقی رضوی اظهار کرد: شهید محمد تقی رضوی شخصیت مناسب برای نگارش کتاب من بود، زیرا وی بخاطر تنوع حضور و توانمندی‌هایش در عرصه‌های عمرانی در جبهه‌ها می‌توانست گوشه‌ای از تلاش جهادگران را در هشت سال دفاع مقدس به مخاطب نشان دهد. او فردی توانمند با آرمان‌های بلند بود صفتی که عمدتا در جهادگران دیده می‌شد. جهادگران افرادی بودند که به دنبال نام و نشان نبودند بلکه توامندی‌هایشان را تنها برای خدمت به مردم بکار می‌گرفتند و تا پای جان به دفاع از میهن پرداختند.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید

تکرار دایره‌وار زمان و مکان در فیلم سینمایی «هجوم»

- فیلم سینمایی «هجوم» آخرین ساخته «شهرام مکری» پس از تجربه اکران در سینمای هنر و تجربه وارد عرصه نمایش خانگی شده تا شانس خود برای جذب مخاطب را در این عرصه جستجو کند.

فیلم سینمایی «هجوم» تجربه دیگری بر پایه فرم گرایی از شهرام مکری ادامه راه این کارگردان سینما بر آثار قبلی وی است. شهرام مکری در هجوم هم اصول فیلم های قبلی خود را بر پایه اصرار بر فرم گرایی ادامه داده است.

تماشاگر آثار مکری در سالهای گذشته می داند که نمی تواند امید چندانی به محتوا داشته باشد. به همین دلیل مخاطب غیر سینمایی که بیشتر درگیر داستان می شود تا فرم شاید از آثار مکری لذت خاصی نبرد. البته این اتفاق در تماشاگران سینما دوست هم کم کم اتفاق می افتد.

قتلی اتفاق افتاده است و سه پلیس برای بررسی جرم به ورزشگاهی آمده‎اند. آن‎ها مظنون به قتل را هم همراه خود دارند وفقط کافیست که خط سیر وقوع قتل را دریابند اما این برای‌شان کار پیچیده‎ای خواهد بود. دوستان مقتول نمی‌خواهند همکاران خوبی برای پلیس باشند.

این فیلم از نگاه مکری بیشتر از آثار قبلی به داستان وفادار است اما آنچه تماشاگر بر پرده سینما می بیند با این گفته مکری در تناقض است زیرا مکری بار دیگر به سراغ لذت بردن از ساخت اثر سینمایی رفته و کمی داستان را رها کرده است.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید

جدیدترین تصاویر از فیلم «کریستوفر نولان» منتشر شد

- جدیدترین تصاویر از فیلم سینمایی «تنت» یا «انگاشته» به کارگردانی کریستوفر نولان رونمایی شد، این فیلم به زودی همزمان با بازگشایی سینماهای استرالیا اکران خود را آغاز خواهد کرد. این سینماها بعد از عبور از فاجعه شیوع کرونا و تعطیلی طولانی مدت اواسط ماه ژولای با اکران فیلم سینمایی «تنت» ساخته کریستوفر نولان بار دیگر آغاز به کار خواهند کرد. 

«کریستوفر نولان» کارگردان برجسته سینمای جهان که آثاری همچون سه گانه بتمن، تلقین و میان ستاره ای را در کارنامه دارد، از جمله فیلمسازانی است که خواهان بازگشایی هر چه سریعتر سینماها در هالیوود است، وی به تازگی فیلم سینمایی «تِنِت» یا انگاشته را آماده اکران می‌بیند. 

  • بیشتر بخوانید:
  • جدول فروش هفتگی سینمای هالیوود را اینجا مشاهده کنید

«انگاشته» یا همان «تنت» جدیدترین ساخته کارگردان مطرح سینمای جهان بدون شک شاید مهمترین ساخته سینمایی سال آینده میلادی باشد که هم اکنون تمامی بازیگران خود را شناخته است.  

در خلاصه داستان فیلم «انگاشته» یا همان «تنت» آمده است: دو جاسوس بین‌المللی حرفه‌ای برای جلوگیری از وقوع جنگ جهانی سوم، درگیر ماجرا و توطئه‌ای پیچیده می‌شوند؛ از جمله یک فناوری بی‌مانند که امکان وارونگی زمان را به بشر داده‌ است.

این فیلم در ژانر اکشن دلهره‌آور به نویسندگی، تهیه‌کنندگی و کارگردانی کریستوفر نولان است. انگاشته در تاریخ ۱۷ ژوئیه ۲۰۲۰ توسط برادران وارنر اکران خواهد شد.

از بازیگران این فیلم می‌توان به رابرت پتینسون، کلیمانس پوزی، جان دیوید واشنگتن، الیزابت دبیکی، مایکل کین، کنت برانا و آرون تایلر-جانسون اشاره کرد.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید

 
سه شرط مهم برای یاران واقعی «حضرت مهدی(عج)»
 
سیدمحمد صیاح در گفت‌وگو با پیرامون موضوع انتظار گفت: خواستگاه بحث انتظار در اسلام به زمان «رسول اکرم (ص)» برمی‌گردد از آن حضرت ده‌ها روایت درباره نشانه‌های ظهور، ویژگی‌های موعود و کار‌های بزرگی که پس از ظهور رخ می‌دهد بیان شده است.
  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه روایات متعدد از انتظار «حضرت مهدی (عج)» اینجا کلیک کنید

وی به بار معنایی «انتظار» اشاره و ابراز کرد: انتظار کلمه‌ای مقدس و به لحاظ معنایی عمیق است، در قرآن کریم نیز به آن اشاره شده که با ظهور «حضرت مهدی (عج)» تلاش راهنمایی پیامبرانی که از سوی خداوند برای هدایت بشر مبعوث شده‌اند به بار می‌نشیند.

صیاح به شرایط انتظار برای ظهور اشاره و اظهار کردند: منتظر واقعی باید دارای ویژگی‌هایی باشد تا بتواند زمینه را برای ظهور فراهم کند، «امام صادق (ع)» در مورد ویژگی‌های منتظران می‌فرماید: هرکس می‌خواهد جزو یاران «امام زمان (عج)» باشد باید سه شرط را داشته و رعایت کند، شرط اول اینکه خود منتظر باشد، دوم دارا بودن صفت تقوا و شرط سوم دارا بودن محسنات اخلاقی است، چنین افرادی قطعا افرادی پرهیزکار و پارسا هستند که خود را از گناه و فساد همچنین لغزش دور نگاه می‌دارند.

وی خصایص منتظران واقعی «حضرت مهدی (عج)» را مورد بررسی قرار داد و ابراز کرد: کسی که از بین تمام روز‌های سال، تنها یک روز را به یاد «امام زمان (عج)» طی کند هرگز نمی‌تواند شرایط را برای ظهور فراهم کند. منتظر واقعی کسی است که مجهز به سلاح شناخت است، این افراد شناختی عمیق از «امام عصر (عج)» دارند همچنین «معرفت» گزینه‌ای دیگر برای منتظران محسوب می‌شود.

این کارشناس علوم قرآنی به احادیث و روایاتی که در مورد شناخت «حضرت مهدی (عج)» بیان شده اشاره و تصریح کرد: «پیامبر اکرم (ص)» می‌فرماید: کسی که بمیرد و «امام زمان» خود را نشناسد به مرگ جاهلیت از دنیا رفته است. از سوی دیگر باید توجه داشت که انتظار تاثیرات فراوانی را بر جامعه اسلامی می‌گذارد، آمادگی برای ظهور «امام زمان (عج)» سبب تربیت و اصلاح جامعه می‌شود.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *