صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رژیم صهیونیستی در معرض خطر

۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۳:۰۰
کد خبر: ۶۲۴۱۱۹
دسته بندی‌: سیاست
یک استاد دانشگاه با بیان اینکه رژیم صهیونیستی خود را در معرض خطر می‌بیند، گفت: آنها زمانی دنبال تأمین فضای امنیتی در پیرامون خود بودند اما امروز در داخل محدوده خود دنبال تأمین امنیت هستند و این مسئله هم از سر استیصال‌شان در مواجهه با محور مقاومت است.
حسین آجورلو در گفت‌وگو با میزان، با بیان اینکه رژیم صهیونیستی در منطقه دو هدف را دنبال می‌کند، بیان داشت: یکی مشروعیت بخشی به حضورش و دیگری کاهش دادن خطرات امنیتی  علیه خود است.
 
وی تاکید کرد: رژیم صهیونیستی  در بحث مشروعیت بخشی به حضور خود باید مسئله مظلومیت فلسطین را لاپوشانی می‌کرد تا کشور‌های منطقه دیگر به این موضوع نظر نداشته باشند.
 
آجورلو اظهار داشت: رژیم صهیونیستی تا قبل از سال ۲۰۰۰ از قدرت نظامی بالایی برخوردار بود و در سه جنگ سال های ۱۹۴۸، ۱۹۶۷ و ۱۹۷۳ به پیروزی رسیده بود شده بود و پس از آن توافقنامه هایی مانند صلح اوسلو و مادرید را به نفع خود رقم زده بود. 
 
کارشناس مسائل غرب آسیا تاکید کرد: اما از سال ۲۰۰۰ ورق برگشت و محور مقاومت در همین سال ابتدا جنوب لبنان را آزاد کرده و در سال ۲۰۰۵ چنان فشاری آوردند که رژیم صهیونیستی نواز غزه را تخلیه کرد لذا این رژیم آن قدرت نظامی ادعایی خود را از دست داد و با تهدید‌ات امنیتی بسیاری روبرو شد.

آجورلو خاطرنشان کرد: البته در این سال‌ها که بحران سوریه اتفاق افتاد و محور مقاومت در کنار دولت سوریه به دفاع از این کشور پرداختند، رژیم صهیونیستی و همپیمانانش  به این نتیجه رسیدند که باید محور مقاومت را از بین ببرند.
 
وی با اشاره به سناریوهایی رژیم صهیونیستی برای مقابله با محور مقاومت نیز گفت: یکی از این راه‌های تقابل می‌توانست جنگ گسترده با ایران و دیگر اعضای محور مقاومت باشد که این اقدام  برایشان غیرممکن بود زیرا این اطمینان را ندارند که کشور‌های عرب منطقه و آمریکا آنها را در بلند پروازی‌های جنگی‌شان همراهی کنند و دیگر اینکه نسبت به توانمندی‌های نظامی خود در مقابله با قدرت موشکی ایران و متحدانش در منطقه عاجزند. 

استاد دانشگاه علامه طباطبایی اضافه کرد: راه دیگری که برای رژیم صهیونیستی در تقابل با محور مقاومت باقی ماند همان  انجام  عملیات نظامی محدود بود که بار‌ها از این شیوه استفاده کرده و در پی آن  به جنوب لبنان، سوریه و غزه حمله کرده‌اند تا هم بخشی از استعداد نظامی محور مقاومت را بسنجند و هم سلاح‌های نیرو‌های مقاومت را از بین ببرند. 

آجورلو با اشاره به اینکه در حال حاضر رژیم صهیونیستی با بی‌ثباتی سیاسی روبروست، گفت: تنها راهی که جلوی پای سردمداران مزدور این رژیم وجود دارد اینکه قدرت نظامی محور مقاومت را به چالش بکشند لذا یکسری حملات محدود کنترل شده به برخی مراکز آن در عراق، سوریه و لبنان انجام می‌دهد تا تهدیدات علیه خود را کاهش دهد و در عین حال جلوی دست برتر محور مقاومت در منطقه را بگیرد. 

وی با بیان اینکه قدرت محور مقاومت به حدی از درجه بازدارندگی رسیده است که اجازه حملات محدود و یا گسترده را به رژیم صهیونیستی نمی‌دهد، توضیح داد: در این وضعیت شاهد هستیم تمام تحولات رژیم صهیونیستی به قدرت محور مقاومت گره می‌خورد؛ چنانچه در انتخابات این رژیم موضوع چگونگی تامین امنیت مطرح بود و یا در عادی سازی حضور خود در منطقه هم طرح معامله قرن را مطرح کردند که با عدم همکاری همه کشور‌های عربی مواجه شدند. 

کارشناس مسائل غرب آسیا عنوان کرد: همه این موارد نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی خود را در معرض خطر می‌بیند. آنها زمانی دنبال تأمین فضای امنیتی در پیرامون خود بودند اما  امروز در داخل محدوده خود دنبال تأمین امنیت هستند و این مسئله هم ازسر  استیصال‌شان در مواجهه با محور مقاومت است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *