صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

توصیه‌هایی برای رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در بقاع متبرکه کشور

۰۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۸:۱۹
کد خبر: ۶۲۳۹۴۶
دبیر ستاد بقاع متبرکه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به بیان توصیه‌هایی برای رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در بقاع متبرکه کشور پرداخت.

فخرالدین صابری در گفت‌وگو با میزان به بیان توصیه‌هایی با توجه به بازگشایی صحن بقاع متبرکه در کشور پرداخت و گفت: به نظر من ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی و جدی گرفتن هشدار‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اکنون در میان مردم نهادینه شده است و تا اندازه‌ای شاهد اجرای این مساله در کشور هستیم، اما بهتر است که متولیان بقاع متبرکه و امامزادگان، هیات‌های امنا، خادمان آنان در ورودی اماکن مقدسه اقلام بهداشتی از جمله ماسک، مواد ضدعفونی کننده و دستکش‌های یکبار مصرف را قرار دهند تا مردم بتوانند از این مساله استفاده کنند.

وی ادامه داد: گاهی ممکن است افراد در یک شرایطی از یک موضوع غفلت کند و توجه لازم به یک مساله را از دست بدهد که در اینجا وجود اقلام بهداشتی در ورودی اماکن متبرکه و تذکر هیات‌های امنا و خدام می‌تواند در رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی می‌تواند تاثیرگذار باشد.

دبیر ستاد بقاع متبرکه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خاطرنشان کرد: بخش عمده مردم دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند، اما خادمان و متولیان بقاع متبرکه باید این مساله را متذکر شوند چراکه این مساله پیشگیری از یک ویروس مرگبار و تلاش برای حفظ سلامتی همه مردم در اولویت قرار دارد.

صابری تصریح کرد: امیدوارم با جدی گرفتن هشدار‌های وزارت بهداشت شاهد حضور و توسل و ارتباط معنوی مردم با شخصیت‌های مدفون در بقاع متبرکه باشیم و هم از طرفی رعایت کننده دستورالعمل‌های بهداشتی باشیم.

دبیر ستاد بقاع متبرکه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در تشریح چگونگی ضدعفونی بقاع متبرکه کشور با شیوع کرونا خاطرنشان کرد: در ضدعفونی بقاع متبرکه تاکنون با مشکلی مواجه نبودیم و گزارشی در این مساله نداشتیم چراکه مردم و خیرین این اقلام را تهیه می‌کنند و افراد به صورت نذری این مساله در اختیار سایر افراد قرار می‌دهند.

صابری ادامه داد: بقاع متبرکه و اماکن مذهبی روزانه دوبار صبح و عصر توسط نیرو‌های مردمی ضدعفونی می‌شوند که اکثر این اقدامات به صورت داوطلبانه صورت می‌پذیرد.

دبیر ستاد بقاع متبرکه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در پایان پیشنهاد کرد: بقاع متبرکه و اماکن مذهبی که به لحاظ موقعیت بنا و ساختمان در سطح گسترده‌تری قرار دارند و دارای صحن‌های متعدد هستند، بهتر است که پروتکل‌های بهداشتی را از بلندگو‌های این اماکن مذهبی به طور مرتب تذکر دهند که این مساله برای فاصله‌گذاری اجتماعی مردم و حفظ سلامتی شهروندان می‌تواند موثر باشد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *