صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بحران کرونا و پدیدار شدن نواقص زیر ساخت درمانی آمریکا

۰۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۰:۰۱
کد خبر: ۶۲۳۳۱۶
شیوع ویروس کرونا در آمریکا باعث شد تا نواقص زیر ساخت‌ مراکز مراقبت‌های بهداشتی این کشور و عدم آمادگی این سیستم در وقوع بحران پدیدار شوند.
 شیوع ویروس کرونا در آمریکا و قربانی شدن بیش از ۱۰۰ هزار نفر از شهروندان این کشور و ابتلای نزدیک‌ به ۲ میلیون نفر، نقص‌های اساسی در سیستم مراقبت‌های بهداشتی را به تصویر کشید. 

آمریکا با بیش از ۱۰۰ هزار جان باخته کرونایی اکنون در صد جدول کشور‌های کرونا زده جهان به شمار می‌آید.

این در حالی است که شیوع این ویروس در نخستین روز‌ها از سوی دونالد ترامپ، مورد تمسخر قرار گرفته بود.

رکوددار بودن آمریکا به دلیل شمار بالای قربانیان پرده از این حقیقت بر می دارد که زیر ساخت های درمانی و پزشکی این کشور نواقص اساسی درون خود نهفته دارد که با بحران کرونا پدیدار شدند.

پزشکان و متخصصان مراقبت‌های بهداشتی می‌گویند شیوع کرونا نشان داد که سیستم درمانی آمریکا نیاز به تغییر دارد.

به گزارش پایگاه «ان بی سی نیوز»، پزشکان در پی وقوع بحران کرونا با مشاهده بیمارستان‌های شلوغ که برای نجات بیماران تلاش می‌کردند و کمبود تجهیزات محافظتی کافی برای کادر پزشکی برای محافظت از جان خود، دریافتند که این سیستم نیاز به تغییر دارد.

مدیر بخش اورژانس در شهر نیویورک می‌گوید، آنچه که کاملاً واضح است آن است که شیوع کرونا سیستم درمانی را غافلگیر کرد و کاملا مشخص است که این سیستم برای یک حادثه غیر منتظره آماده نبوده است.

وی می‌گوید در شهر نیویورک که کانون شیوع ویروس کرونا بوده در زمان بحران مراقبت‌های بهداشتی، عمل‌های جراحی و شیمی درمانی و ویزیت بیماران به طور کامل در بیمارستان‌ها متوقف شدند.

به گفته وی، اگر کمک مالی کنگره برای سیستم مراقبت‌های بهداشتی وجود داشته باشد و مشاغل به صورت عادی از سر گرفته شوند، تجهیزات محافظتی بیشتری ذخیره می‌شود و رعایت فاصله گذاری اجتماعی در بیمارستان‌ها افزایش می‌یابد.

هاردیپ سینگ، استاد پزشکی دانشکده پزشکی بیلور، تگزاس می‌گوید، در حال حاضر بیمارستان ها به طور معمول با حداکثر ظرفیت خود در بحران کرونا، بیماران را بستری می‌کنند و به دلایل مالی قادر نیستند ظرفیت تخت‌های بیمارستان را اضافه کنند.
به گفته وی، بحران کرونا به خوبی نشان داد که آمریکا باید کاملاً به تولید داخلی تجهیزات محافظت شخصی و دستگاه ونتیلاتور که با کمبود رو به رو بوده، بیشتر اتکا کند.

وی همچنین بر این موضوع تاکید کرد که ایجاد زیر ساخت‌های بهداشت عمومی در آمریکا که نشان دهد کدام مناطق و کانون‌های شیوع به تجهیزات بیشتری نیاز دارند حائز اهمیت است.

نکته دیگر در مورد ساختار‌های بهداشت عمومی آمریکا آن است که علاوه بر کاهش بودجه خاص طی سال‌های اخیر در این سیستم، نقص ساختاری ریشه‌ای در سیستم بهداشت عمومی این کشور وجود دارد که طی یک دهه گذشته مورد بی توجهی قرار گرفته است.

این مشکلات ریشه‌ای به دلیل آنکه اراده سیاسی در سال‌های اخیر تمایلی به پرداختن به آنها نداشته، بیشتر شده است.

برای مثال دولت فعلی فدرال در سال‌های اخیر تمایل به کاهش بودجه سیستم مراقبت‌های بهداشتی نشان داده است.
 
در سال ۲۰۱۸، درخواست بودجه فدرال شامل کاهش ۱۷ درصدی بودجه برای این بخش و کاهش ۲۵ درصدی بودجه آمریکا برای برنامه‌های بهداشت جهانی بوده است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *