ماجرای دروغ فیلم خودکشی خانوادگی در میناب چه بود؟
- فیلمی حاوی صحنههایی دلخراش از به دارآویخته شدن دو پسر و یک زن در شبکههای اجتماعی منتشر و خیلی زود تبدیل به ابزاری شد برای دروغ پراکنی ضد انقلاب و سیاه نمایی آنها از وضعیت کشور. این فیلم در اقدامی هماهنگ به شهرستان میناب در استان هرمزگان ارتباط داده شد، ضد انقلاب در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی سعی کرد که این فیلم را اقدام پدری جا بزند که به دلیل فقر سه فرزند خود را به دار آویخته است.
اما اصل ماجرا چه بود؟
با جستجوی فیلم در اینترنت این نتیجه روشن شد که این اقدام داخل ایران صورت نگرفته، یک اکانت فیسبوکی آن را مربوط به شهر سومدنگ در استان جاوه غربی در کشور اندونزی دانسته و خبر داده که مادری به دلیل شرایط سخت مالی خود و دو فرزندش را به دار آویخته است.
با این حال رسانههای آنلاین آفریقای جنوبی در گزارشی اعلام کردند که این اتفاق در استان کوازولو-ناتال در جنوب این کشور رخ داده و ارتباطی با کشور اندونزی ندارد. آنها گزارش دادند که مادری خود و دو فرزندش را به دارآویخته است.
در همین رابطه روز گذشته رییس دادگستری استان هرمزگان هم خودکشی جمعی خانوادگی در میناب را تکذیب کرد و گفت: با توجه به تحقیقات انجام شده وقوع هر نوع خودکشی جمعی و خانوادگی در این شهرستان اساساً تکذیب میگردد.
فرماندار شهرستان میناب هم با تکذیب این شایعه گفت: اخیرا فیلمی از خودکشی خانوادگی در فضای مجازی منتشر و اعلام شده که در شهرستان میناب بوده که این خبر تکذیب میشود و به هیچ وجه این چنین حادثهای در این شهرستان رخ نداده است.
- بیشتر بخوانید:
-
خودکشی خانوادگی در میناب صحت ندارد