صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ابلاغ پروتکل‌ های پیشگیری از بروز کرونا به تمامی واحدهای صنعتی خوراکی و آشامیدنی کشور

۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۶:۵۶
کد خبر: ۶۲۲۴۳۹
مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از ابلاغ پروتکل الزامات پیشگیری و مدیریت بیماری کرونا به تمامی واحدهای صنعتی خوراکی و آشامیدنی ابلاغ و نظارت بر رعایت آن خبرداد.

- محمدحسین عزیزی با اشاره به اقدامات انجام‌شده به منظور پیشگیری از بروز و شیوع کرونا ویروس در حوزه محصولات خوراکی، اظهار کرد: اگرچه شواهدی درمورد انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی دیده نشده، اما از زمان شیوع بیماری کرونا در کشور الزامات موردنیاز به‌منظور پیشگیری از شیوع بیماری در بین کارکنان واحدهای تولیدکننده مواد غذایی و آشامیدنی و میزان تأثیرگذاری آن بر سلامت محصول موردبررسی قرار گرفته است.

وی افزود: در اسفندماه سال ۹۸، مقررات و پروتکل‌ های اجرایی وضع ‌شده توسط سازمان خواروبار و کشاورزی(فائو) و سازمان جهانی بهداشت ابلاغ شد و اداره کل غذا نیز پروتکل الزامات پیشگیری و مدیریت بیماری را تهیه و به منظور اجرا، به واحدهای تولیدکننده، مراکز نگهداری (انبارها) و مراکز پخش مرتبط به معاونت‌های غذا و دارو سراسر کشور ابلاغ کرد.

مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد: رعایت سختگیرانه و تشدید نظارت بر اجرای پروتکل‌های ابلاغی توسط سازمان غذا و دارو در صنایع غذایی به طور جدی دنبال می‌ شود.

وی خاطرنشان کرد: ضمن پیگیری ویژه به ‌منظور رعایت دستورالعمل‌ های بهداشتی مرتبط با پیشگیری از بیماری کرونا درکشورهای صادرکننده کالا به ایران، دستورالعملی برای اطلاع کشورهای منطقه برای حصول اطمینان از شرایط تولید و حفظ سلامت محصول در تجارت کالاهای غذایی و آشامیدنی تهیه شده است که از طریق وزارت امور خارجه اطلاع رسانی خواهد شد.


برچسب ها: کرونا کروناویروس

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *