کرونا در اروپا؛ شتاب دولتها برای فرار از بحران اقتصادی
شیوع بیماری کرونا در قاره اروپا سبب رقم خوردن چالشها و بحرانهای متعددی در عرصههای اقتصادی، بهداشتی، کشاورزی، ورزشی، گردشگری و اجتماعی شده است.
- کشورهای کرونا زده اروپا: «اسپانیا»، «انگلیس»، «ایتالیا»، «فرانسه»، «آلمان»، «ترکیه» و «روسیه»، کرونازدهترین کشورهای اروپایی در مواجهه با کرونا هستند.
مرگبارترین کشورهای قاره اروپا نیز دو کشور انگلیس و ایتالیا هستند؛ آلمان همچنان با وجود داشتن نرخ بالای ابتلا، نرخ پایین مرگ و میر را تجربه میکند.
- روسیه گوی سبقت شمار مبتلایان را از اسپانیا ربود: افزایش آمار مبتلایان روس به کرونا به رقم ۲۹۹ هزار و ۹۴۱ مورد سبب شد تا این کشور اکنون پس از آمریکا کرونا زدهترین کشور جهان و اروپا لقب بگیرد؛ تاکنون ۲ هزار و ۸۳۷ نفر در روسیه جان خود را به دلیل ابتلا به کرونا از دست دادند.
- مشکل جمع آوری محصولات غذایی از مزارع در انگلیس: اعمال محدودیتهای ترددی سبب شده تا کارگران فصلی خارجی نتوانند برای جمع آوری محصولات کشاورزی به این کشور وارد شده و بحران جمع آوری محصولات در این کشور هشدار دهنده شود.
۷۰ درصد شاغلان فعال در صنعت غذایی انگلیس، از شهروندان خارجی هستند. اعمال محدودیتها و قرنطینه در راستای مقابله با شیوع کرونا، سبب تغییر الگوی مصرف مواد غذایی در انگلیس و مشکلات دیگری در زمینه تامین امنیت غذایی در این کشور شد.
- بیمارستانهای انگلیس، کانون اصلی شیوع کرونا: براساس جدیدترین تحقیقها و بررسیهای انجام شده ۹ نفر از هر ۱۰ نفر پرسنل کادر درمان و پزشکی مبتلا به کرونا و یک پنجم مبتلایان انگلیسی به این بیماری، در بیمارستان مبتلا شده اند.
این بررسی نشان میدهد سه درصد کارکنان کادر بهداشت و درمان کرونای بدون علائم، ۵۷ درصد کرونا با علائم بسیار خفیف و ۴۰ درصد کرونا با علائم مشخص داشتهاند.
- کرونا در لیگ فوتبال کشورهای اروپایی: تاکنون آزمایش کرونای ۶ نفر از بازیکنان و مربیان شاغل در لیگ فوتبال انگلیس مثبت شده است.
این در حالی است که باشگاههای این کشور از روز گذشته تمرینات خود را از سر گرفتند.
«بوندس لیگا»، لیگ فوتبال آلمان، نخستین لیگ اروپایی است که برگزاری رقابت هایش را با تمهیدات بهداشتی آغاز کرد.
تاکنون ۱۰ نفر در بازیکنان و مربیان شاغل در بوندس لیگا به کرونا مبتلا شدند؛ از «لالیگا» اسپانیا نیز خبر میرسد تاکنون ۵ بازیکن به کرونا مبتلا شده اند.
- افزایش سوءاستفاده جنسی از کودکان در انگلیس: براساس بررسیهای انجام شده تنها در ماه آوریل در انگلیس ۸ میلیون و ۸۰۰ هزار مورد سوءاستفاده جنسی از کودکان ثبت شده است.
آژانس ملی جرم و جنایت این کشور ماه گذشته فاش کرد دستکم ۳۰۰ هزار شهروند انگلیسی از طریق اینترنت کودکان را تهدید جنسی یا از آنها سوءاستفاده جنسی میکنند.
- ادامه روند کاهش محدودیتها: ایتالیاییها اکنون پس از دو ماه میتوانند به کافهها و رستورانها بروند، اسپانیاییها میتوانند در رستورانها و کافههای فضای باز غذا بخورند و کلیساها باز شدهاند؛ با این وجود در بیشتر این کشورها پوشیدن ماسک در اماکن عمومی همچنان اجباری است.
- مادرید همچنان در وضعیت قرمز: «مادرید»، پایتخت اسپانیا در ۲۴ ساعت گذشته بالاترین میزان ابتلا و مرگ و میر در این کشور را به خود اختصاص داد.
- عجله یونان برای فعالیت مجدد صنعت گردشگری: رسانههای یونانی میگویند این کشور احتمالا اواسط ژوئن و دو هفته زودتر از برنامه ریزی قبلی، مرزهای خود را به روی گردشگران باز کند.
صنعت گردشگری ۲۵ درصد از تولید ناخالص ملی یونان را تشکل میدهد و دولت تلاش دارد با بازگشایی این صنعت تا حدی بحران اقتصادی ناشی از کرونا را ترمیم کند.
- تعلیق پروازهای داخلی شرکت هواپیمایی اسپانیا: یک شرکت هواپیمایی اسپانیایی پروازهای داخلی خود را در کشور برزیل به حالت تعلیق درآورد.
- تاکید وزارت بهداشت فرانسه بر ضدعفونی کردن: فرانسه که در ادامه روند کاهش محدودیت ها، دیدارهای خانگی را مجاز اعلام کرده بود، اکنون از مردم میخواهد پس از برگزاری هر دیدار خانههای خود را کاملا ضدعفونی کنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *