صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سهم یک درصدی انرژی های نو در تامین برق

۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۰:۳۵:۰۲
کد خبر: ۶۲۲۲۹۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
کارشناس انرژی گفت: سهم انرژی های نو در تامین برق مورد نیاز کشور کمتر از یک درصد است.
میلاد احمدی در گفت و گو با میزان با اشاره به توسعه انرژی‌های نو در کشور اظهار کرد: حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر طی سال گذشته روند رو به رشدی داشته، اما از برنامه تعیین شده عقب مانده است.

این کارشناس حوزه انرژی تصریح کرد: عمده تولید برق در حوزه انرژی مربوط به ۵ سال اخیر است به گونه‌ای که ظرفیت تولید از ۲۰۰ مگاوات تا پایان سال ۹۸ به حدود ۸۰۰ مگاوات رسیده است.
وی افزود: استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در کنار نیروگاه‌های حرارتی می‌تواند نیاز برق کشور در زمان پیک مصرف را تامین کند.

این کارشناس حوزه انرژی بیان کرد: افزایش نرخ ارز طی سال‌های گذشته در کنار ثابت ماندن قیمت خرید انرژی‌های تجدیدپذیر باعث کاهش سرمایه گذاری در این حوزه شده است.

احمدی بیان کرد: موقعیت جغرافیایی ایران، شرایط را برای تامین ۱۰۰ مگاوات برق بادی مهیا کرده است و به دلیل عدم نیاز به سوخت و نبود آلودگی‌های زیست محیطی در اولویت قرار گرفته است.

این کارشناس حوزه انرژی تصریح کرد: طی ۵۰ سال اخیر هزینه تولید انرژی‌های خورشیدی سیر کاهشی داشته است و از حدود ۱۰۰ دلار برای هر ولت به کمتر از یک دلار رسیده است.

وی افزود: روز‌های آفتابی فراوان در ایران و موقعیت خاص جغرافیای آن، شرایط برای تولید انرژی خورشیدی را بالاتر از میانگین‌های جهانی قرار داده است.

احمدی عنوان کرد: به نظر می‌رسد سوخت رایگان برای نیروگاه‌های حرارتی شرایط را برای توسعه انرژی خورشیدی سخت کرده و توجه چندانی به این انرژی پاک نمی‌شود.

گفتنی است؛ سهم انرژی نو در تولید برق کشور کمتر از یک درصد است که نشان دهنده عدم توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور است.

با توجه به الحاق ایران به پیمان پاریس استفاده از انرژی‌های پاک می‌تواند نقش مهمی در کاهش آلودگی هوا و اثرات منفی زیست محیطی داشته باشد و از سوی دیگر مسائل زیست محیطی در این پیمان بین المللی نیز رعایت شود.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *