صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

‫ ‫نخستین برنامه هوشمند تعمیراتی نفت‌خیز جنوب انجام شد‬

۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۷:۰۱
کد خبر: ۶۲۰۹۷۵
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
مدیرتولید شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب از تحقق ۹۶ درصدی برنامه اولویت‌های چهارگانه تعمیرات اساسی در حوزه تجهیزات فرآیندی و اجرای ۸۳ درصد از کل دستورکار‌های تعمیرات اساسی تا پایان سال ۹۸، براساس اجرای موفق یک برنامه‌ریزی هوشمند تعمیراتی خبر داد.

ـ بر اساس اعلام پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، سعید کوتی اظهار کرد: برای نخستین‌بار، از نیمه دوم سال ۹۷ برنامه تعمیرات اساسی این شرکت در حوزه تجهیزات فرآیندی، براساس یک روش و نگرش هوشمند مبتنی بر ایمنی، محیط‌زیست و تأثیرگذاری این تجهیزات در تولید و بهینه‌سازی هزینه‌ها اولویت‌بندی شد.

وی افزود: در این روش، تعیین تاریخ تعمیرات اساسی این تجهیزات، صرفاً متکی به کارکرد آن‌ها نبوده و با استفاده از تکنیک‌ها و روش‌های مهندسی، ضرورت ترخیص و اولویت تعمیر اساسی هریک از تجهیزات به طور جداگانه مشخص شد.

کوتی خاطرنشان کرد: پس از انجام بازرسی‌های اولیه و بر اساس سطح سلامت، تجهیزات فرآیندی شرکت، در ۵ بسته اولویت‌بندی شد که ۴ اولویت نخست آن به تصویب شرکت ملی نفت ایران رسید و برای اجرا به مدیریت تعمیرات تجهیزات صنعتی و ماشین‌آلات فرآیندی شرکت ابلاغ شد که ۹۶ درصد آن‌ها تا پایان سال ۹۸ با موفقیت و بدون حادثه تعمیر اساسی شده است.

مدیرتولید شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، مزیت اصلی این شیوه را حصول حداکثر ایمنی در تأسیسات با صرف کمترین هزینه برشمرد و افزود: تا انتهای سال ۹۸ از طریق اتخاذ این رویکرد، بیش از هفتاد میلیارد ریال در هزینه‌های تعمیراتی اولویت‌های چهارگانه شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب صرفه‌جویی به عمل آمد که صرف انجام تعمیرات اساسی دیگر تجهیزات شده است.

وی توضیح داد: روش کنترلی Condition Monitor (C.M) برای ماشین‌آلات دوار و روش کنترلی ضخامت‌سنجی و Risk Based Inspection (R.B.I) برای تشخیص امکان ادامه کار یا ضرورت تعمیر اساسی تجهیزات فرآیندی در نظر گرفته شد.

کوتی ضمن قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه کارکنان مدیریت تعمیرات تجهیزات صنعتی و ماشین‌آلات فرآیندی و همکاری همه شرکت‌ها و سازمان‌های ذیربط، عنوان کرد: افزون بر اولویت‌های اشاره شده در بخش تجهیزات فرآیندی، همانگونه که پیشتر نیز معاون مدیر تولید در مهندسی تعمیرات اعلام کردند، ۸۳ درصد از کل دستورکار‌های تعمیرات اساسی در سال ۹۸ با موفقیت و بدون حادثه به انجام رسیده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *