صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اثرات منفی کرونا بر بازار نفتی ادامه دار خواهد بود

۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۰:۳۵:۰۱
کد خبر: ۶۲۰۸۶۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
کارشناس انرژی گفت: اثرات منفی بیماری کرونا تا ماه های آینده حتی پس از قطع این بیماری بر بازارهای نفتی ادامه خواهد داشت.
حسن مرادی در گفت‌وگو با میزان با اشاره به تاثیرات کرونا بر بازار نفتی اظهار کرد:فاجعه کرونا از مهلک‌ترین اتفاقات تاریخ بشر پس از جنگ جهانی دوم است که همه معادلات اقتصادی جهان را به هم زد و این بحران مربوط به یک نقطه از جهان نبوده و به صورت فراگیر تمام جهان را درگیر خود کرده است.

این کارشناس حوزه انرژی تصریح کرد: بیماری مراودات و حمل و نقل بین المللی را دچار وقفه کرد و مصارف نیز به حداقل رسید که روی مهمترین حامل انرژی نفت تاثیر گذار خواهد بود.

وی افزود: در این میان مصرف گاز به دلیل مصرف کنندگان خانگی با کاهش مواجه نشد، اما مصارف نفت به صورت جهانی کاهش یافت و قیمت باطبع آن کاهش یافت.

مرادی بیان کرد: طی هفته‌های گذشته اخباری خوبی از احیای بازار تجاری در برخی از کشور‌های شمال شرقی مانند چین، کره و ژاپن به گوش می‌رسد و آغاز فعالیت واحد‌های تجاری می‌تواند باعث افزایش قیمت نفت شود، اما با توجه به وجود کرونا سریعا به قیمت‌های قبلی باز نخواهد گشت.

به گفته وی؛ تاثیر منفی کرونا بر بازار به صورت مکانسیم اقتصادی عمل نخواهد کرد و نمی‌توان با تغییر عرضه و تولید قیمت‌ها را مناسب کرد و این اقدامات مقطعی تاثیری بر بازار نفت ندارد.

این کارشناس حوزه انرژی بیان کرد: مخازن نفتی در حال پر شدن از نفت است و تا یک زمانی قدرت ذخیره سازی دارند و پس از آن با پرشدن مخازن و بالا رفتن هزینه ها، مجبور به فروش نفت با قیمت کمتر خواهند شد.

وی افزود: رهاسازی نفت مازاد در اقیانوس توسط برخی از سودجویان اقدامی بر علیه محیط زیست و نیاز است گروه‌های محیط زیست اقداماتی حقوقی در خصوص برخود با این شرکت‌های خاطی را انجام دهند.

مرادی گفت: برای چا‌های نفتی برنامه ریزی صورت می‌گیرد و نمی‌توان چاه را به سرعت متوقف کرد، بنابراین در پالایشگاه زمانی که نفت خام وارد می‌شود به محصولات متنوعی تبدیل می‌شود، توقف این چرخه زمان بر است.

این کارشناس انرژی تصریح کرد: امیدوارم با بهره گیری از شرایط فعلی به سمت توسعه پالایشگاه‌ها محصولات فراوری شده با ارزش افزوده بالاتری حرکت کنیم.

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *