صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کرونا و افزایش فقر در جهان؛ پیش بینی افزایش شمار فقرا تا ۶۶۵ میلیون نفر

۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۱:۵۳
کد خبر: ۶۲۰۵۳۸
برآورد‌های انجام شده نشان می‎دهد که تاثیر ویروس کرونا بر اقتصاد جهان، زندگی افراد بسیاری را تهدید می‌کند به طوری که صد‌ها میلیون نفر در خطر مواجهه با فقر مطلق قرار دارند.

- شیوع ویروس کرونا در جهان از اواخر ماه دسامبر آغاز شد که در پی آن کشور‌های مختلف برای مهار این ویروس دست به تدابیری مانند تعطیلی مشاغل زدند؛ این اقدام تاثیر منفی و گسترده‌ای بر اقتصاد جهان داشت.

برآورد‌های انجام شده نشان می‌دهد که ویروس کرونا احتمالا نخستین افزایش فقر جهانی از سال ۱۹۹۸ را در پی خواهد داشت.

بانک جهانی با بررسی جدیدترین اطلاعات منتشر شده، هشدار داده که ویروس کرونا در حال کشاندن ۴۰ تا ۶۰ میلیون نفر در جهان به سمت «فقر مطلق» است.

بر اساس این برآورد، اینکه چه مناطقی بیشترین تاثیر را پذیرفته‎اند به تاثیر ویروس کرونا بر اقتصاد این مناطق و همچنین افرادی که وضعیت آنها به خط فقر نزدیک است، بستگی دارد.

بانک جهانی در این باره می‌گوید «۴۰ تا ۶۰ میلیون نفر بر اثر ویروس کرونا در آستانه قرار گرفتن در فقر مطلق قرار دارند و بهترین برآورد در این زمینه حدود ۴۹ میلیون نفر است.»

بر اساس تحلیل‌های صورت گرفته بر روی اطلاعات جدید، ویروس کرونا احتمالا نخستین افزایش جهانی فقر را از سال ۱۹۹۸ و زمانی که رکود اقتصادی آسیا به وقوع پیوست، در پی خواهد داشت.

این تحلیل‌ها نشان می‌دهند که فقر جهانی (نسبتی از جمعیت جهان که زندگی روزانه خود را با کمتر از ۱.۹ دلار می‌گذرانند) از ۸.۲ درصد در سال ۲۰۱۹ به ۸.۶ درصد در سال ۲۰۲۰ افزایش خواهد یافت.

این به معنای آن است که شمار افراد فقیر از ۶۳۲ میلیون به ۶۶۵ میلیون نفر افزایش می‌یابد.

در همین حال سازمان ملل پیش بینی کرده است که رکود جهانی اخیر، روند سه دهه‌ای افزایش سطح زندگی در جهان را معکوس خواهد کرد و تا حدود ۴۲۰ میلیون نفر را در فقر شدید فرو می‌برد.

این فقر شدید بر اساس تعریف سازمان ملل، زندگی با درآمد روزانه کمتر از ۲ دلار است.

در حالی که ۷۳۴ میلیون نفر در چنین وضعیتی زندگی می‌کنند، سونامی اقتصادی اخیر موجب می‌شود تا خروج این گروه از فقر دشوارتر شود.

سازمان ملل پیش بینی کرده که ویروس کرونا احتمالا ۱۳۰ میلیون نفر دیگر را تا پایان سال ۲۰۲۰ در آستانه گرسنگی قرار خواهد داد و یک نهاد بشردوستانه بین المللی نیز هشدار داده که ۳۰ میلیون کودک در سطح جهان با خطر مرگ مواجه هستند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *