توصیههایی برای مدیریت مصرف آب در شرایط کرونا
رییس کمیته ایمنی و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران به بیان توصیههایی برای مدیریت مصرف آب در شرایط کرونایی با توجه به احتمال کمبود آن در فصل تابستان پرداخت.
شهربانو امانی در گفتوگو با میزان به تشریح افزایش سرانه مصرفی آب مردم با شیوع کرونا و نگرانی نسبت به کمبود آب در تابستان گفت: مشکل آب در تهران و در کشور یک مشکل واقعی است و میزان مصرف مردم پایتخت بیش از حد استاندارد است.
وی ادامه داد: میزان مصرفی آب مردم نسبت به حجم منابع آبی کشور نگران کننده است چراکه مصرف بسیار بیشتر از ذخیره آبی کشور است، درنتیجه مردم باید این مساله را رعایت کنند.
رییس کمیته ایمنی و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به شرایط کرونایی و افزایش نیاز مردم به آب برای امر ضدعفونی تصریح کرد: ما اکنون شاهد هستیم که برخی افرادی که در منزل هستند و جایی هم نمیروند، مرتبا در حال شستشوی دستهایشان هستند در حالی که وقتی با بیرون ارتباطی نداریم و با موارد مشکوکی هم برخورد نکردهایم، نیاز به شستشوهای چندباره دستها نیست و این مساله میتواند هم منابع آبی را هدر بدهد و هم اینکه به پوست دست این افراد آسیب بزند.
امانی خاطرنشان کرد: در شستشوها باید هم به این مساله توجه کرد که وقتی در حال ضدعفونی دستهایمان هستیم، همینطور شیر آب را باز نگه نداریم و در مصرف آب صرفهجویی کنیم با توجه به اینکه این کار را میتوانیم با یک دستمال مرطوب هم انجام دهیم.
این عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: متاسفانه برخی شیر آب را به طور مستمر باز نگه میدارند تا کار ضدعفونی را انجام دهند در حالی که احتیاجی به این کار نیست و باید از منابع آبی کشور حفاظت شود.
امانی با اشاره به آخرین تمهیدات شهرداری در صورت کمبود آب در فصل تابستان با شیوع کرونا خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات خوبی که شهرداری تهران با اداره آب و فاضلاب انجام داده، تهیه منابع ذخیرهای در حوزه کمبود آب است تا در شرایط بحران بتوانند از این منابع آبی استفاده کرد تا اگر با بحرانی روبهرو شدیم از این منابع استفاده شود.
وی ادامه داد: این مساله دلیلی بر این مساله نیست که، چون این مخازن پیشبینی شده است، ما مدیریت مصرف آب نداشته باشیم و منابع ذخیرهای آب خودمان را بی رویه مثل ذخایر باغات و فضای سبزمون استفاده کنیم.
این عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: باید همه برای این منابع خدادادی شهرمان احترام قائل باشیم و برای حفظ و ارتقای آنها تلاش کنیم چراکه در برابر نسل آینده هم باید پاسخگو باشیم و مصرف بی رویهای در هر حوزهای میتواند ما را شرمسار نسلهای آینده کند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *