صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

استفاده از محیط‌بانان سوارکار برای حفاظت از مناطق چهارگانه کشور/ لرستان، فارس و گلستان پایلوت این طرح است

۰۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۸:۴۸
کد خبر: ۶۲۰۱۲
خبرگزاری میزان: مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت شکار و صید سازمان محیط زیست کشور با اعلام خبر ابلاغ دستورالعمل استفاده از اسب و نیروهای سوارکار در انجام وظایف محیط بانی به سه استان پایلوت تا هفته آینده گفت: در مرحله اول 60 رأس اسب به استان های فارس، گلستان و لرستان اعزام می شود.
علی تیموری در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی میزان، با اعلام خبر استفاده از محیط بان های سوارکار در حفاظت از مناطق چهارگانه کشور، خاطرنشان کرد: استفاده از اسب و نیروهای سوارکار در انجام وظایف محیط بانی اکنون در مرحله تهیه دستورالعمل است که پس از پایان نگارش تا هفته آینده به استان های پایلوت برای اجرای آزمایشی ابلاغ می شود.

وی با اشاره به این که سه استان به عنوان مراکز پایلوت در اجرای این طرح در نظر گرفته شده اند، اظهار کرد: این استان ها عبارت هستند از فارس، گلستان و لرستان که دلیل انتخاب آنها وسعت عرصه های چهارگانه در آنها است.

مدیر کل دفتر حفاظت و مدیریت شکار و صید سازمان محیط زیست کشور با بیان این که از اسب در سال های پیش از انقلاب در محیط بانی بهره گرفته می شد، بیتن کرد: از این پس محیط بان های سازمان محیط زیست می توانند در کنار موتورسیکلت و خودرو از اسب نیز در حفاظت از محیط زیست استفاده کنند.

وی با تاکید بر این که تردد در برخی مناطق برای محیط بان ها سخت است، اظهار کرد: احداث جاده در برخی نقاط غیر ممکن است از سوی دیگر در برخی مناطق احداث جاده منجر به آسیب دیدن سیمای طبیعی محیط زیست می شود، در نتیجه به خود طبیعت بازگشته ایم و تصمیم گرفتیم از اسب در محیط بانی استفاده کنیم.

تیموری با تاکید بر این که استفاده از نیروهای سوارکار علاوه بر انجام وظایف حفاظتی در پایش و سرشماری های سالانه نیز موثر است، خاطرنشان کرد: در مرحله اول 60 رأس اسب به استان های ذکر شده اعزام می کنیم اما پیش از آن باید محیط بان ها برای سوارکاری آموزش های لازم را دریافت کنند.

مدیر کل دفتر حفاظت و مدیریت شکار و صید سازمان محیط زیست کشور در پایان تاکید کرد: استفاده از این روش در بسیاری از کشورها در حال حاضر مرسوم است.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *