تغییرات قیمت اقلام گاوداری صنعتی در سال ۹۸
مرکز آمار اعلام کرد: در میان اقلام گاوداری صنعتی، کمترین تورم فصلی مربوط قلم گاو نر داشتی (٧,٩- درصد ) و بیشترین آن مربوط به قلم کود (١.٦ درصد ) است.
تورم فصلی
تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش گاوداریهای صنعتی نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) در فصل زمستان ١٣٩٨ به ٣ / ١- درصد کاهش رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (١, ١-)، ٠.٢ واحد درصد کاهش دارد. در میان قلمهای گاوداری صنعتی، کمترین تورم فصلی مربوط قلم «گاو نر داشتی» (٧.٩- درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم " کود" (١.٦ درصد) میباشد.
تورم نقطه به نقطه
تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش گاوداریهای صنعتی نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) در فصل زمستان ١٣٩٨ به ٣, ٩٦ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (٢٤.٧)، ٢٠.٧ واحد درصد کاهش داشته است. بنابراین، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات گاوداریهای صنعتی به ازای تولید قلمهای خود در داخل کشور، در فصل زمستان ١٣٩٨ نسبت به فصل زمستان ١٣٩٧، ٣.٩٦ درصد افزایش دارد. در بین قلمهای گاوداریهای صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم «گاو حذفی» (١٨.٤٦- درصد) و بیشترین آن مربوطه قلم " کود" (٢٥.٤١ درصد) میباشد.
تورم سالانه
تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات گاوداریهای صنعتی در داخل کشور در چهار فصل منتهی به فصل زمستان ١٣٩٨ نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ٣٦, ٢ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در فصل قبل (٥٨.٩)، ٢٢.٧ واحد درصد کاهش نشان میدهد. در فصل مورد بررسی، در میان قلمهای گاودارهای صنعتی در کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم " گاو نر داشتی" (١٨.٢ درصد) و بیشترین آن مربوط به "گوساله نر زیر چهار ماه" (٤٣.٨ درصد) میباشد.
شاخص استانی
بررسی شاخص قیمت تولیدکننده محصولات گاوداریهای صنعتی کشور در زمستان ١٣٩٨ نشان میدهد که شاخص اکثر استانهای کشور نسبت به فصل قبل با کاهش روبه رو بوده است. بیشترین میزان افزایش مربوط به استان چهار محال و بختیاری با ٦, ١٤ درصد و بیشترین میزان کاهش مربوط به استان خراسان شمالی با ١٥.٠٨ درصد کاهش میباشد.
مقایسه شاخص کل استانها در فصل جاری نسبت به فصل مشابه سال قبل نشان میدهد که بیشترین درصد تغییر مربوط به استان کهگیلویه و بویر احمد با ٢١, ٤٧ درصد و کمترین آن مربوط به استان آذربایجان شرقی با ٧.٩ درصد کاهش میباشد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *