صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه آش رشته مجلسی و خوشمزه (آموزش مرحله به مرحله)

۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۰:۰۱
کد خبر: ۶۱۹۵۸۳
طرز تهیه آش رشته خوشمزه و مجلسی و همچنین مواد مورد نیاز برای تهیه آش رشته را سعی نموده ایم در این مقاله بیان کنیم. آش رشته یکی از خوشمزه‌ترین و اصیل‌ترین غدا‌های ایرانی است که خانواده‌های ایرانی به این آش علاقه خاصی دارند و اکثرا در سفره‌های افطاری میتوان این آش خوشمزه را مشاهده کرد.

- آش رشته یکی از خوشمزه‌ترین و اصیل‌ترین غدا‌های ایرانی است که خانواده‌های ایرانی به این آش علاقه خاصی دارند و اکثرا در سفره‌های افطاری میتوان این آش خوشمزه را مشاهده کرد. تهیه آش رشته فوت و فن خاصی دارد که در این مقاله سعی نموده ایم آنهارا بیان کنیم.

مواد مورد نیاز برای تهیه آش رشته

لوبیا قرمز 1 پیمانه
عدس  1.5 پیمانه
نخود  نصف پیمانه
سبزی آشی 1.5 کیلوگرم
رشته آشی به میزان لازم
لوبیا چیتی 1 پیمانه
آماده سازی 60 دقیقه
زمان پخت 120 دقیقه
مجموع زمان پخت 180 دقیقه

مواد تزئینی آش رشته

  • نعنا داغ (ترکیب نعنا و روغن داغ)
  • پیاز داغ (پیاز را در روغن سرخ می‌کنیم و مقداری زردچوبه می‌افزاییم)
  • سیر داغ (سیر را در روغن سرخ می‌کنیم)

 

طرز تهیه آش رشته خوشمزه

بهتره لوبیا‌ها و نخود رو چند ساعت قبل یا از شب قبل خیس کنیم و در یخچال بگذاریم. البته عدس رو نه. چون همین جوری هم نیم ساعته له می‌شه. کسانی که مشکل معده دارند، باید در طول زمانی که حبوبات داره خیس می‌خوره، دو سه بار آبش رو عوض کنند. این کار باعث می‌شه که باد این مواد گرفته بشه و معده کمتر با مشکل مواجه بشه. همچنین حبوبات زودتر می‌پزند.

حبوبات رو به جز عدس بار می‌گذاریم. خوب که پختند، عدس رو هم اضافه می‌کنیم. در عین حال که مواد در حال پخت هستند، سیر داغ و پیاز داغ رو آماده می‌کنیم.

نکته: سیر و پیاز و جداگانه خرد می‌کنیم و در روغن سرخ می‌کنیم و به آن‌ها زردچوبه اضافه می‌کنیم که خوشرنگ بشه.

مقداری از سیر داغ و پیاز داغ رو در حال پخت به مواد اضافه می‌کنیم، بقیه رو برای تزئین روش نگه می‌داریم. سپس سبزی آش رو که شسته و خرده کرده ایم رو اضافه می‌کنیم. بعضی‌ها عادت دارند مقداری هم آرد به آش رشته اضافه می‌کنند. نظرشون اینه که اینجوری لعاب می‌اندازه. ولی به نظر من همون رشته کافیه. ده دقیقه مونده به اینکه قابلمه رو از روی گاز بردارید، رشته رو هم اضافه کنید.

آش حاضره. حالا اونو توی کاسه بکشید و صبر کنید کمی از داغی بیفته. سپس کشک رو روش بریزید.

نکته: اگه خیلی داغ باشه و کشک رو بریزید، کشک روش وا نمی‌ایسته و داخل آش فرو میره.

برای درست کردن نعنا داغ نیز ۲ قاشق روغن را داغ کرده نعنا خشک بریزید و فوراً خاموش کنید تا نعنا نسوزد.

نکاتی برای پخت آش رشته

  • اگر به آش کشک می‌زنید نمک نریزید و اگر دوغ می‌ریزید به میزان لازم نمک بزنید. استفاده زیاد از نمک برای سلامت شما دردسر ساز می‌شود.
  • برای خوش رنگ شدن رشته آش، زردچوبه را همراه پیاز داغ به آش بیفزایید.
  • آشی که می‌خواهید دوغ بزنید سفت بردارید و اگر کشک می‌زنید شل‌تر بردارید.
  • اگر اسفناج در بازار نیست از برگ چغندر استفاده کنید.
  • برای تهیه کشک زرد، کشک را با زعفران و آب بجوشانید.
  • تزیین کشک را با کیسه فریزر مثلثی شکل انجام دهید.
  • بهتر است برای پیشگیری از مسمومیت با کشک که اغلب مسمومیت خطرناکی است از کشک‌های پاستوریزه استفاده کنید و کشک را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید.

توصیه می‌شود از رشته آش و موادی شبیه آن در آش‌های پاییزی استفاده نکنید. چرا که رشته باعث دیرهضم شدن آش می‌شود.

 


برچسب ها: غذا پخت غذا آش آشپزی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *