صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فرمایشات مقام معظم رهبری نقطه قوتی برای جامعه‌ کارگری است

۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۱:۰۵
کد خبر: ۶۱۸۸۷۱
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
یک فعال کارگری با بیان اینکه فرمایشات مقام معظم رهبری نقطه قوتی برای جامعه‌ کارگری ایجاد کرد، گفت: در تعیین دستمزد سال ۹۹ به ماده ۴۱ قانون کار توجهی نشده است.
حمید حاج اسماعیلی در گفت‌وگو با میزان با اشاره به فرمایشان مقام معظم رهبری در خصوص جامعه‌ کارگری اظهار کرد: مقام معظم رهبری در فرمایشات خود توجه زیادی به وضعیت معیشت کارگران و دستمزد آن‌ها داشتند که امیدواریم موجب بهتر شدن وضعیت جامعه کارگری شود.

وی افزود: همان طور که مقام معظم رهبری اشاره کردند، معیشت کارگران باید در جامعه تامین باشد و با توجه به شرایط سختی که در هزینه‌های روزمره کارگران وجود دارد، افزایش دستمزد این قشر از جامعه حرف اول را می‌زند.

این فعال کارگری بیان کرد: ایشان در ادامه سخنان خود به این موضوع نیز اشاره کردند که دستمزد کارگران در سال ۹۹ مناسب شرایط اقتصادی تعیین نشده و دولت حتما باید چاره‌ای در این خصوص بیاندیشد.

حاج اسماعیلی ادامه داد: در تعیین دستمزد سال ۹۹ به ماده ۴۱ قانون کار توجهی نشد و دولت بر خلاف توجه به این ماده اقدام به تعیین حداقل دستمزد‌ها کرد.
 

وی تصریح کرد: فرمایشات مقام معظم رهبری نقطه قوتی برای جامعه‌ کارگری ایجاد کرد و دولت نیز طی روز‌های آینده دستورات ایشان را در راستای بهبود وضعیت معاش کارگران اجرا خواهد کرد.

این فعال کارگری خاطرنشان کرد: نیروی انسانی یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های هر کشوری است که متاسفانه طی چند سال گذشته در کشور به این سرمایه مهم توجه چندانی نشده است و امیدواریم که با دستورات مقام معظم رهبری، شاهد افزایش بهره وری از نیروی کار در کشور باشیم.

حاج اسماعیلی مطرح کرد: نیروی انسانی از ظرفیت‌های زیادی در کشور برخوردار است همانگونه که در روز‌های نخست شیوع ویروس کرونا در کشور، بسیاری از کمبود‌های جامعه مانند ماسک و دستکش، توسط کارگران تامین و در سراسر کشور عرضه شد.
 
بر اساس این گزارش، چهارشنبه هفته گذشته مورخ ۱۷ اردیبهشت به مناسبت روز کار و کارگر، رهبر معظم انقلاب در دیدار  تصویری مستقیم با ۷ کارگاه تولیدی ضمن تاکید بر نقش کارگر در رسیدن به اهداف اقتصادی، وظایف متقابل کارگر و کارفرما را شرح دادند.

ایشان فرمودند: دستمزد عادلانه، پرداخت منظم و بدون تاخیر، امنیّت شغلی، بیمه، آموزش، خدمات رفاهی، بهداشت و درمان، این‌ها جزء حقوق کارگران است.

مقام معظم رهبری با اشاره به شعار سال بیان کردند: با حرکت معمولی به جایی نمیرسیم، جهش لازم است، حرکت مضاعف لازم است، و زمینه‌ی این حرکت مضاعف خوشبختانه در کشور وجود دارد همچنین عناصر بسیار خوبِ مبتکر، جوان‌های آماده‌ی به کار، جوان‌ها‌ی تشنه‌ی کار در کشور وجود دارند پس میتوانیم از وجود این‌ها استفاده کنیم و تولید را به معنای واقعی کلمه جهش بدهیم، و جهش تولید خواهد توانست اقتصاد کشور را احیا کند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *