صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

قطار انتقال صنوف مزاحم تهران به زودی سرعت می‌گیرد

۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۶:۲۷
کد خبر: ۶۱۸۶۷۱
مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل تهران از تکمیل برنامه‌های انتقال صنایع و مشاغل مزاحم پس از پایان ماه رمضان خبر داد.

- بنا به اعلام روابط عمومی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر، سید علی مفاخریان در جلسه‌ای که با شهردار منطقه ۱۲ تهران درباره ساماندهی مشاغل و صنایع خطر ساز و مزاحم فعال در این منطقه برگزار شده بود، گفت: بسیاری از واحد‌های صنفی آلاینده و مزاحم در این محدوده ازشهر قرار دارند و برای ساماندهی این موارد باید با جدیت بیشتری وارد عمل شد چراکه روند موجود باعث کمرنگ شدن هویت تاریخی و فرهنگی این منطقه از شهر می‌شود.

وی در خصوص انتقال واحد‌های شیمیایی فروش مستقر در این منطقه اظهار کرد: با وجود آغاز به کار بازار مواد شیمیایی کیمیا تعداد محدودی از این واحد‌های صنفی هنوز در خیابان ناصر خسرو فعالیت می‌کنند به همین دلیل لازم است که جانمایی مجدد برای اصناف مجاز به استقرار در محل سابق شیمیایی فروش‌ها بررسی شود.

مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر با بیان این که انتقال برخی از اصناف مزاحم از جمله اوراقچیان و شیمیایی فروشان نیمه تمام باقی مانده است، افزود: باید برای ساماندهی باقی این واحد‌های صنفی هم برنامه ریزی دقیق صورت بگیرد و ما در شرکت ساماندهی هم با اتحادیه‌های مشاغل، اتاق اصناف و نیروی انتظامی هماهنگی‌هایی را انجام داده ایم و آمادگی کامل ایجاد شده است تا پس از ماه رمضان اقدامات اجرایی برای انتقال کامل این صنوف انجام شود.

مفاخریان در ادامه با تاکید بر این که صنوف دیگری هم در صف انتقال از محدوده منطقه ۱۲ تهران قرار دارند، گفت: انتقال باقی مانده واحد‌های صنف شیمیایی فروش‌ها علاوه بر ملاحظات مدیریت شهری و زیست محیطی در زمینه آسیب‌های اجتماعی هم می‌تواند مفید باشد. شرکت ساماندهی در این خصوص می‌تواند برای انتقال اصناف جایگزین همکاری داشته باشد.

وی درباره مراکز خدمات رسانی در خیابان سی تیر، پانزده خرداد، پارکینگ پروانه و سایر مراکز این چنینی عنوان کرد: باید در این خصوص همکاری بین شرکت و شهرداری منطقه صورت بگیرد تا علاوه بر بررسی شرایط مزاحمت این واحد‌های صنفی، امکان تکرارپذیری رویداد‌های این چنینی بررسی شود تا از محل آن در گردش مالی در اقتصاد شهری بیشتر استفاده شود.

علی محمد سعادتی، شهردار منطقه ۱۲ تهران هم در این جلسه با اشاره به فرصت‌های موجود در صورت انتقال مشاغل و صنایع مزاحم و خطر ساز از این منطقه گفت: بهره برداری از انبار‌های مکانیزه و ایجاد کارخانه‌ها کوچک مقیاس طلاسازی با رعایت ملاحظات زیست محیطی از مواردی است که سرمایه گذاران توجه ویژه‌ای به آن نشان می‌دهند.

وی در ادامه به ظرفیت فرهنگی کیوسک‌های فروش مطبوعات در این منطقه اشاره کرد و گفت: با توجه به بعد گردشگری این منطقه از تهران می‌توانیم از کیوسک‌های موجود در سطح منطقه برای راهنمایی گردشگران و معرفی جذبه‌های گردشگری استفاده کنیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *