صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چگونه بازیگر شویم (۴۲) /بهترین ورزش برای بازیگران سینما و تئاتر

۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۰:۰۱
کد خبر: ۶۱۸۵۳۶
بازیگری یکی از مشاغل محبوب در سطح جهان محسوب می‌شود، بازیگری فارغ از شهرت و ثروتی که ممکن است برای فرد بازیگر به همراه داشته باشد، جهانی است که می‌توان در آن ایفای نقش در قالب شخصیت‌های مختلف را تجربه کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، بازیگری یکی از مشاغل محبوب در سطح جهان محسوب می‌شود، بازیگری فارغ از شهرت و ثروتی که ممکن است برای فرد بازیگر به همراه داشته باشد، جهانی است که می‌توان در آن ایفای نقش در قالب شخصیت‌های مختلف را تجربه کرد.

در این بین اکثریت مواقع بازیگری به عنوان یکی از مشاغل سخت جهان محسوب می‌شود، شاید از دور برای بسیاری اینکه بازیگری اتفاقی سخت باشد، قابل لمس نباشد اما اگر به صورت اصولی و به مفهوم واقعی به بازیگری نگاه کنیم، این هنر به واقع به تمرین، مطالعه، شهود و مطالعات فراوانی نیازمند است.

چرا باید آنقدر تئاتر را از بالا نگریست که سایر جنبه‌هایی را که می‌توانید باعث ترقی انسان و در نتیجه ترقی هنر شود از خاطر برد. به خاطر داشته باشید که تئاتر سالم از انسان سالم نشأت می‌گیرد. انسان دارای یک صلیب طلایی است: اراده، ذهن وجسم. معمولا ناورزیدگی بازیگر مربوط می‌شود به ناکارآمدی ذهن و یا جسم. باید در تمرین‌ها به سمتی پیش رفت تا فاصله‌ی ذهن و جسم را به یک اندازه به اراده نزدیک کرد. در زیر به دو راهکار برای رسیدن به سلامت تن و ذهن و در نتیجه بالا بردن اراده اشاره می‌شود که موجب رشد و بالندگی بازیگر می‌شود.

انسان بازیگر به سلامتی به میزانی چند برابر سایرین نیاز دارد. او هم خودش است و هم قرار است نقشی بازی کند از بسیار اشخاصی از دیگران. لازم به ذکر است که در این قسمت فقط به بررسی و تعاریف و حدود علمی این دو راهکار بسنده شده و نیاز اصلی در فراگیری آن حضور شخصی بازیگری آگاه خواهد بود و تمرین‌هایی که باید زیر نظر مربی باشد.

ورزش پیلاتس‌

می‌دانید که انواع ورزش‌ها نه برای قهرمانی، بلکه تا آنجا که موجب سلامتی و بیرون آوردن انسان از رخوت باشد برای هر انسانی منجمله یک بازیگر بسیار مهم، حیاتی و ضروری است. برخی از ورزش‌ها نیز، چون موجب تقویت عمل پذیری و بروز تصمیم آنی وایجاد عکس العمل می‌شود برای بازیگران بیش از پیش ارزشمندتر است، همچون تنیس، یا تنیس روی میز، یا بدمینتون و اسکوآش. اما تبیین ورزش‌هایی مداوم وهمیشگی که بتواند بدن را به اراده‌ی شخصی و تقویت کنترل آن برساند، همچون خوراک و نوشیدنی روزانه، امری حیاتی و بسیار مهم است.

در واقع برنامه‌ریزی‌های ورزش در امروز برای تعیین برنامه‌ی تازه‌ی زیستی و کنترل اکثر علائم زیستی است. این ورزش‌ها ریشه در کنترولوژی و یا علم کنترول فعالیت‌های انسانی دارند. کنترولوژی عبارت است از ایجاد هماهنگی کامل بین جسم، ذهن و روح.

افراد ابتدا از طریق کنترولوژی به شیوه‌ی هدفمند، کنترل کامل جسم خود را در دست می‌گیرند و سپس از راه تکرار کامل حرکات آن به شیوه‌ی تدریجی، ولی پیشرفت کننده به یک نوع هماهنگی طبیعی دست پیدا می‌کنند. کنترولوژی باعث پرورش هماهنگ اجزای بدن می‌شود، حالت‌ها و حرکات نادرست بدن را اصلاح می‌کند، نیروی حیات را به بدن باز می‌گرداند و توان ذهنی را افزایش می‌دهد.

انسان‌ها تقریبا دردوران کودکی از نعمت رشد طبیعی و متعارف جسمانی برخوردارند، اما با شروع دوران بلوغ، جسم افت کرده و شانه‌ها خمیده می‌شوند، عضلات شل و آ‌ویزان شده و نیروی حیاتی به شدت رو به تحلیل می‌رود. بی شک این قضیه امری فراگیر و طبیعی است. انجام حرکات ورزشی کنترولوژی و رعایت دستورالعمل‌های آن، پرورش جسمانی را به ایده آل نزدیک می‌کند.

علم کنترولوژی، اختیار کامل جسم را توسط مغز در دست می‌گیرد. یعنی عضلات بدن از اراده فرد فرمان ببرند. کسانی که کنترولوژی را برای اولین بار تجربه می‌کنند احساس می‌کنند سرحال آمده و بعد از سال‌ها ذهن آن‌ها از خواب بیدار شده است. نام این ورزش در ابتدا توسط ژوزف پیلاتس «عمل کنترل بدن» نامگذاری شده بود که پس از مرگ وی به دلیل احترام و حفظ یاد و خاطره او توسط بازماندگانش به نام پیلاتس متداول شد.

روش تمرینی پیلاتس متشکل از ورزش‌هایی است که تمرکز روی پیشرفت انعطاف و قدرت در تمام اندام‌های بدن دارد، بدون اینکه عضلات را حجیم کند یا آن‌ها را از بین ببرد. این روش تمرینی از حرکات کنترل شده‌ایی تشکیل شده که بین بدن و مغز هارمونی فیزیکی ایجاد کرده و توانایی بدن افراد را در هر سن بالا می‌برد از فواید این ورزش:

  • بالا بردن و تقویت سیستم ایمنی بدن
  • بالا بردن تمامی قوای بدن در جهت این که فکر و ذهن را از افکار منفی آزاد سازد، برخلاف یوگا که بدن در حال حرکت است.
  • کاهش دهنده درد‌های مهره‌ای و کمر
  •  ایجاد کشیدگی در ظاهر اندام
  • به وجود آورنده شکل ظاهری بهتر اندام
  • شکم صاف و کمر باریک
  • پیشرفت انعطاف و تعادل در بدن
  • افزایش قابلیت تحرک مفاصل
  • حجیم کردن فضای ریه و بالا بردن قابلیت تنفس
  •  تقویت سیستم قلبی – عروقی
  • بالا بردن دامنه‌ی حرکتی مفاصل و عضلات
  •  از بین بردن درصد احتمالی جراحات و آسیب پذیری

علاوه بر این، کسانی که ورزش پیلاتس را انجام می‌دهند، خواب بهتر، عصبانیت کمتر، استرس و خستگی کمتری خواهند داشت.

از آنجا که این روش تمرینی دروضعیت‌های ایستاده، نشسته و خوابیده بدون طی مسافت و پرش و جهش انجام می‌گیرد، آسیب‌های ناشی از صدمات مفصلی را کاهش می‌دهد. زیرا حرکات ورزشی در دامنه‌های حرکتی در سه وضعیت فوق با اجرای تنفس‌های عمیق و انقباض‌های عضلانی انجام می‌گیرد.

چرا پیلاتس به چنین پدیده موفقیت آمیزی تبدیل شده است؟ چگونه این ورزش ناشناخته، امروزه تبدیل به یک روش تکمیلی ورزشی به شکل همگانی و حتی خانگی شده است؟!

پاسخ بسیار ساده است: گفتار صادقانه پیلاتس و اینکه این ورزش بسیار عالی عمل می‌کند و به تمام وعده‌های خود عمل می‌کند. افراد در هر وضعیتی که باشند، ورزشکار حرفه‌ای یا تازه کار، خانم‌های خانه دار یا آقایان کارمند و پرمشغله اگر ورزش پیلاتس را آغاز کنند، اطمینان می‌یابند که نتیجه مثبت آن را خواهند دید. با شروع پیلاتس می‌توان قدم به قدم تغیر ظاهر، اجرای صحیح حرکات، بدن جدید و بهتر، متوازن، صاف و کشیده، بلندتر، باریک‌تر و انعطاف پذیرتر با یک قدرت پنهانی برای زیستن ساخت. اعتقاد پیلاتس از تقویت قوای بدنی، کسب و حفظ بدنی سالم و ذهنی سالم برای اجرای خوب کار‌های روزانه و دیگر فعالیت‌های بدنی زیستی است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *