صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سیاست فاصله‌گذاری اجتماعی موجب کاهش آمار جانباختگان شد

۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۷:۲۱
کد خبر: ۶۱۸۲۴۳
سخنگوی شورای شهر تهران سیاست فاصله‌گذاری اجتماعی را تاثیر گذار و آن را مایه کاهش آمار جانباختگان دانست.

- علی اعطا در چهارمین نشست خبری سخنگوی شورای شهر تهران که با حضور سید حسن رسولی، نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران برگزار شد، با بیان اینکه امسال روز جهانی کارگر با روز معلم مصادف بود، گفت: در واقع همزمانی این دو روز در شرایطی که کارگران و معلمان از جهاتی شبیه به یکدیگر هستند، معنادار است. سه ماه بعد از حمله ویرانگر ویروس کرونا و جهانی شدن آن که منجر به تعطیلی مدارس و نیمه تعطیل شدن اصناف شد، لازم است نسبت به مسائل کارگران توجه بیشتری صورت گیرد، البته مدیریت شهری هم به این موضوع توجه داشته است.

او ادامه داد: با توجه به برخی از رفتار‌های زیبا و جلوه‌های ویژه‌ای که از معلمان دیدیم بهتر است همانطور که پرستاران مدافعان سلامت نام گرفتند، معلمان نیز مدافعان آگاهی نام گیرند. ما شاهد رفتار‌های معلمانی بودیم در وسط دشت، روی تخت بیمارستان و. در اقصی نقاط کشور آموزش خانه به خانه را فراموش نکردند. 
 
سخنگوی شورای شهر در ادامه به موضوع اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی اشاره کرد و گفت: با اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی و دستورالعمل‌های بهداشتی شرایط بهتری حاصل شده، ما در شرایطی بودیم که به شیوه کج دار و مریز پیش می‌رفتیم، زیرا به واسطه شرایط اقتصادی نمی‌توانستیم تعطیلی فراگیر داشته باشیم و، اما سیاست فاصله گذاری اجتماعی تاثیر گذار بود و به کاهش آمار جانباختگان منجر شد. 
 
اعطا تاکید کرد که طرح فروش ماسک با نرخ مصوب در طرح سفر به سلامت بر اساس دستور مصوب ستاد ملی کرونا با مشارکت معاونت فرهنگی شهرداری تهران در ایستگاه‌های منتخب به اجرا درآمده و امیدواریم همچنان با توسعه این خدمات بتوانیم سیاست‌های فاصله گذاری اجتماعی را ادامه دهیم.
 
سخنگوی شورای شهر تهران در ادامه با بیان اینکه مقدمات انجام یک تفاهم در رابطه با عمارت کلاه فرنگی که تحت عنوان عمارت عشرت آباد شناخته می‌شود و مربوط به دوران قاجار است، انجام شده است، گفت: سالهاست به این بنا رسیدگی نشده و مقدمات امضای تفاهم نامه بین مدیریت شهری و سپاه تهران صورت گرفته تا این بنا مرمت شود و کاربری ویژه‌ای پیدا کند.
 
او با بیان اینکه این امکان وجود دارد که در روز‌های محدودی بازدید عمومی هم صورت گیرد، اضافه کرد: یکی از گزینه‌ها این است که از این عمارت تحت عنوان موزه سلاح استفاده شود، جا دارد از همکارمان آقای نظری تشکر کنم که این موضوع را پیگیری کردند. همچنین از سردار یزدی فرمانده سپاه محمد رسول الله تهران که برای انجام این تفاهم همراهی کردند تشکر می‌کنم و امیدواریم مقدمات این کار فراهم شود.

اعطا در پاسخ به سوال دیگری درباره رویکرد انسان محور شدن شهر تهران، توضیح داد: انسان‌محور شدن نحوه اداره شهر مورد توجه شورای شهر در دوره پنجم بوده و ما از ادامه یک روند اشتباه که منجر به فروش سرمایه‌های آینده شهر جهت انجام پروژه‌هایی که معلوم نیست چقدر نیاز شهر بوده پیشگیری کرده‌ایم، البته متاسفانه در اکثر شهرها این رویه در جریان بوده اما شورای پنجم پایتخت اجازه نداد که این روند ادامه پیدا کند.

سخنگوی شورای شهر تهران در پاسخ به سوالی درباره ساخت پلاسکو بدون تعداد پارکینگ مورد نیاز گفت: بحث تامین پارکینگ به نحوی که مطرح شده مصوبه جلسه اخیر شورای عالی شهرسازی و معماری بوده که هنوز منتشر نشده است. واقعیت این است که از شورای عالی معماری و شهرسازی به عنوان مرجعی که قاعدتاً مدافع حقوق عمومی در حوزه شهرسازی است، انتظار می‌رفت توجه بیشتری نسبت به این مسائل داشته باشد. البته شورای عالی شهرسازی و معماری مرجع فرادست در این حوزه محسوب می‌شود و مصوبات آن قابل اجراست.
 
اعطا عنوان کرد: اعضای شورای شهر به نمایندگی از مردم و در جهت پیگیری حقوق عمومی می‌توانند این مطالبه را داشته باشند که در رابطه با آنچه به حقوق عمومی مردم گره خورده شورای عالی شهرسازی و معماری وارد یک سری از توافقاتی که مشکلاتی از این دست ایجاد می‌کند، نشود.
 
او ادامه داد: اگر بخواهیم شرایط واقعی را هم در نظر بگیریم به دلیل وضعیت خاص کسبه پلاسکو و بلاتکلیفی تعداد قابل توجهی از آنها، تسامحی نسبت به ساخت ساختمان پلاسکو صورت گرفت. شورای شهر در سال ٩۶ بار‌ها اعلام کرد که این کار حتما باید با پروانه ساختمانی صورت گیرد. این موضوع را بعدا هم پیگیری کردیم، اما متاسفانه به آن توجه نشد.
 
سخنگوی شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه ساخت ساختمان پلاسکو بدون پروانه آغاز شد، عنوان کرد: در نهایت مقرر شد پارکینگ پروانه که در حال حاضر جمعه بازار تهران است، مالک (بنیاد مستضعفان) بازسازی و مقاوم سازی کند تا تعدادی پارکینگ تامین شود و متاسفانه از بقیه تعداد پارکینگ مورد نیاز چشم پوشی شده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *