روایت «سان» از خودکشی پزشک آمریکایی در دوره کرونا؛ واقعیتی خاموش از وضعیت پزشکان در آمریکا
– شیوع ویروس کرونا در آمریکا، این کشور را با مشکلات بسیاری مواجه کرده که از جمله این مشکلات، بحران کمبود تجهیزات پزشکی و محافظتی در بیمارستانهاست.
این کمبود تا حدی است که حتی کادر درمان نیز در برخی از ایالتها از دسترسی به تجهیزات محافظتی کافی در محیط کار محروم هستند.
این موضوع به اعتراض گسترده در میان پرستاران و کادر درمان آمریکا منتهی شده است؛ این در حالی است که بر اساس گزارشها، کادر درمان و پرستاران در برخی موارد مجبور هستند تا از لوازم و تجهیزاتی استفاده کنند که پیشتر نیز از آنها استفاده کردهاند.
این موضوع کادر درمان آمریکا را در خطر ابتلا به ویروس کرونا قرار داده است؛ بسیاری از آنها به این ویروس مبتلا شده و شمار دیگری نیز بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست دادهاند.
چند روز پیش بود که رسانههای آمریکایی گزارش دادند «لورنا برین»، پزشک ارشد آمریکایی که در خط مقدم مبارزه با کرونا در ایالت بحران زده نیویورک قرار داشت، خودکشی کرده است.
خودکشی این پزشک ارشد آمریکایی بیش از پیش توجه افکار عمومی را به خود جلب کرد و کادر درمان آمریکا نیز به بیان ترس و واهمه خود در مقابله با ویروس کرونا پرداختند.
پایگاه «سان»، در گزارشی به این موضوع پرداخته و مینویسد «خودکشی پزشک نیویورکی بخشی از واقعیبت خاموش و نادر پزشکان در تمامی آمریکاست.»
این گزارش میگوید «مرگ غم انگیز پزشک آمریکایی متاسفانه بخشی از یک واقعیت تلخ است؛ میزان خودکشی در بین پزشکان بیشتر از هر حرفه دیگری است و ۲ برابر آن به نسبت جمعیت آمریکاست.»
بر اساس مطالعات صورت گرفته در سال ۲۰۱۸، نرخ خودکشی در میان پزشکان آمریکایی بین ۲۸ تا ۴۰ نفر به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر است؛ این مطالعه نشان میدهد که سالانه در آمریکا ۴۰۰ پزشک خودکشی میکنند.
«سان»، در بخش مینویسد«خودکشی این پزشکان، خاموش است و به ندرت در رسانهها سخنی از آن به میان میآید تا اینکه اکنون با خودکشی لورنا برین، توجه افکار به این سمت جلب شده است.»
در حال حاضر شمار افرادی که در آمریکا به ویروس کرونا مبتلا شده اند به بیش از یک میلیون و ۱۸۸ هزار نفر افزایش یافته و بیش از ۶۸ هزار نفر نیز بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست دادند.