صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آخرین وضعیت مالی شهرداری تهران با شیوع کرونا

۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۶:۰۰:۲۴
کد خبر: ۶۱۷۷۹۶
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به تشریح آخرین وضعیت مالی شهرداری تهران با شیوع کرونا پرداخت.

عبدالحمید امامی، معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در گفت‌وگو با میزان به تشریح آخرین وضعیت مالی شهرداری با شیوع کرونا و کمک‌های دولت به مجموعه مدیریت شهری پرداخت و گفت: تاکنون کمکی را از دولت دریافت نکرده‌ایم.

وی ادامه داد: ما مجموعه هزینه‌های را با شیوع کرونا انجام دادیم، جدول بندی کردیم و امیدواریم این کمک صورت بگیرد و به همین منظور درخواستی را برای رئیس‌جمهور ارسال کردیم که آقای روحانی هم آن را جهت بررسی به سازمان برنامه و بودجه  ارجاع دادند.

امامی خاطرنشان کرد: درخواست ما از دولت ۳ هزار میلیارد تومان کمک بلاعوض و ۵ هزار میلیاردتومان به صورت وام کم بهره است که امیدواریم این کمک‌ها محقق شود.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران تصریح کرد: شرایط فعلی جهانی نامتعادل است و کشور هم در شرایط سختی قرار گرفته است و کارشناسان برای خود دولت عدم تحقق ۵۰ درصدی منابع را پیش‌بینی می‌کنند که در این شرایط احتمال کسری بودجه برای خود دولت هم وجود دارد.

وی تصریح کرد: شهرداری به عنوان یک سازمان مستقل که خودش درآمد و هزینه انجام می‌دهد، از این مساله مستثنی نیست چراکه علاوه بر افزایش هزینه‌های جاری این سازمان همچون حقوق مزایا، رفت و روب و نگهداشت شهر که همچنان وجود دارد، هزینه‌های اقلام بهداشتی و مواد ضدعفونی هم افزوده شده است.

امامی خاطرنشان کرد: برای مثال در حوزه پسماند با افزایش حجمی آنان از ۴ هزار تن به ۶ هزار تن رسیده‌ایم که بخشی از آنان به پسماند بهداشتی برمی‌گردد و این مساله نشان دهنده این است که مردم در حال رعایت توصیه‌های بهداشتی و به تبع آن تولید پسماند‌های بهداشتی هستند.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران خاطرنشان کرد: این مساله در حالی صورت گرفته است که درآمد‌های سابق شهرداری به شدت کاهش پیدا کرده است و با تعطیلی رستوران‌ها، باشگاه‌های ورزشی، سینما‌ها هزینه‌های بسیاری را به مجموعه مدیریت شهری تحمیل شده است؛ آن هم در وضعیتی هزینه نگهداشت و حقوق پرسنل این مجموعه‌ها به جای خود باقی مانده است.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در پایان با اشاره به تصویب لایحه محرک اقتصادی توسط اعضای شورای شهر خاطرنشان کرد: پیش‌بینی ما بر این بود که با استمرار این شرایط احتمالا به زودی دچار مشکل خواهیم شد و در همین رابطه شرایطی را مدنظر گرفتیم که اندکی گشایش برای مجموعه مدیریت شهری ایجاد شود.لایحه محرک اقتصادی به منظور تقویت اقتصادی مدیریت شهری پیش‌بینی شد  که امیدواریم تصویب آن به اقتصادی شهری کمک شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *