تولید بیش از ۳۰ برنامه رادیویی با موضوع پیشگیری از وقوع جرم به همت دادسرای یزد
وی با بیان اینکه مقابله با جرم و جنایت دو بعد دارد، تصریح کرد: یک بعد هر جرمی ورود آن به پروسه برخورد کیفری و مجازات است اما بعد دیگر آن بحث پیشگیری و آگاه سازی است که در سال پیش رو دادسرای یزد به جد در این حوزه سرمایه گذاری کرده است.
وی با اشاره به برگزاری سلسله نشستهای پیام، توسط دادسرای یزد گفت: پیام مخفف پیشگیری، آگاهسازی و مشارکت است و این جلسات با موضوعاتی چون بحث جرایم و آسیبهای اخلاقی و مالی فضای مجازی، آسیبهای اخلاقی در محیط شهری، گونه شناسی سرقت و قتل در یزد، اصناف و معضل ربا، اصناف و معضل کلاه برداری، آسیبهای جسمی و روحی زوجین و فرزندان در دوران اختلافات منجر طلاق، گونه شناسی جرائم خشن اعم از آدم ربایی، ضرب و جرح در یزد و پیشگیری از آن که هر کدام مخاطب خاص خود را دارد اما معمولا مخاطب عام است برگزار می شود.
معاون دادستان یزد ابراز امیدواری کرد: برگزاری سلسله نشستهای پیام در افزایش آگاه سازی اقشار مختلف و کاهش جرم و به طبع آن ورودی پرونده به دستگاه قضا موثر باشد.
وی از برگزاری اولین همایش ملی پیشگیری از بزهدیدگی زنان و کودکان در فضای مجازی به عنوان دومین برنامه دادسرا در سال ٩٩در جهت پیشگیری از وقوع جرم اشاره کرد و گفت: این همایش با همکاری دانشگاه یزد و دانشگاه آزاد اسلامی و کانون وکلا تا اوایل پاییز برگزار میشود.
نعیمی نژاد اظهارداشت: هدف از برگزاری اولین همایش ملی پیشگیری از بزه دیدگی زنان و کودکان در فضای مجازی حمایت از بزه دیدگی مخاطبان خاص حوزه فضای به ویژه زنان و کودکان است.
وی با اشاره به ایجاد چند واحد ارشاد و مشاوره در دادسرای یزد گفت: در این واحدها سعی میشود تا از همان ابتدا بحث حقوقی و کیفری بودن موضوع برای طرفین مشخص و در حد امکان موضوع به جای ورود به داخل پروسه با دعوت طرفین حل و فصل شود.
نعیمی نژاد تصریح کرد: جهت تسریع در روند رسیدگی به پروندهها تعیین قضات تخصصی برای برخی موضوعات خاص همچون حوزه فضای مجازی، اصناف، امنیتی، پولی ومالی، زمین خواری، سرقت و... در دستور کار دادسرای یزد قرار گرفته است.