محمدعلی پورمختار در گفتوگو با میزان، در ارتباط با فرآیند خصوصیسازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در سال جاری، اظهار داشت: در سال ۹۳ موضوع خصوصیسازی پرسپولیس و استقلال در لایحه مجلس آمد و من آن موقع در کمیسیون اصل ۹۰ بودم که این موضوع را بررسی کردیم. در آن زمان مجلس برای پیگیری این موضوع نمایندگانی را هم مشخص کرد و جلسات زیادی در سازمان خصوصیسازی برگزار شد. حاصل این جلسات این بود که در نهایت پرسپولیس و استقلال قیمتگذاری شده و واگذار شوند. در آن مقطع زمانی، دولت با واگذاری این دو باشگاه مخالفت کرد.
وی در ادامه در خصوص دلایل مخالفت دولت با خصوصیسازی پرسپولیس و استقلال در آن مقطع، تصریح کرد: دلیل مخالفت دولت آسیبهای اجتماعی پس از این واگذاری بود، چون تقریبا ۸۰ درصد جوانان ما طرفدار پرسپولیس یا استقلال هستند. بیم دولت، سوءاستفاده مالک پرسپولیس و استقلال از این جایگاه اجتماعی بود. به هر حال در آن زمان دولت مخالفت کرد و این کار انجام نشد. الان، اما ظاهراً خود دولت به این نتیجه رسیده است که این کار را انجام دهد.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس پیرامون اینکه چقدر احتمال دارد خصوصیسازی پرسپولیس و استقلال مانند بارهای قبل به شکست منجر نشده و در عمل انجام شود، افزود: با توجه به اینکه مسعود سلطانیفر وزیر ورزش و جوانان روی این موضوع تاکید کرده است، امیدواریم نیمه دوم امسال این اتفاق بیفتد. امیدوارم وزارت ورزش به آنچه که میگوید اعتقاد داشته باشد و آن را عملی کند.
پورمختار در پایان در مورد معضلات دولتی بودن پرسپولیس و استقلال، خاطرنشان کرد: سالیانه میلیاردها تومان از بودجه کشور در این ۲ باشگاه هزینه میشود بدون اینکه فایدهای داشته باشد. در این ۲ باشگاه قراردادهای نجومی، درآمدهای نجومی و سوءاستفادههای نجومی وجود دارد که اگر خصوصی شوند، دیگر این هزینهها از بودجه عمومی کشور پرداخت نمیشود. اگر ۲ باشگاه خصوصی شوند این هزینهها را مالکان آن پرداخت خواهند کرد و خودشان هم آن را مدیریت میکنند. خصوصیسازی این دو باشگاه به نفع اقتصاد کشور است و شایسته است که از طریق بورس به مردم واگذار شوند. در این صورت درآمدها و منفعتهای این دو باشگاه هم در اختیار طرفدارانشان قرار میگیرد.